tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Elnöki köszöntő


Tisztelt Látogató, kedves Sportbarát!


Örömmel és tisztelettel köszöntöm a Tatabányai Sport Club honlapján!

Egyesületünk több mint 110 éves történelme bővelkedik büszkeségre okot adó eredményekben. Olimpia, világ és Európa bajnoki érmek sokasága bizonyítja: Tatabánya sportváros.

Mi a jelenben azért dolgozunk, hogy a hagyományokat tovább tudjuk vinni és a jelen kor Clubja méltó legyen a nagy elődök eredményeihez.

A TSC a térség legnagyobb sportegyesülete, ahol közel 1500 sportoló végzi a mindennapi testgyakorlást és szövögeti álmait az olimpiai bajnoki cím elérésére. Tudjuk, nem mindenkiből lesz világbajnok, de fontosnak érezzük, hogy sportoljanak fiataljaink, alkossanak közösségeket, teremtsenek életre szóló barátságokat, legyenek kisportolt, egészséges, kitartó magyar emberek.

Clubunk az ország legnagyobb, kiemelt sportklubjai közé tartozik, elismertségünk országos. Az itt zajló pedagógiai és szakmai munkára büszkék vagyunk, kiváló munkatársaink és edzői gárdánk alkotják sportolóinkkal együtt a TSC Családot.

Hisszük, szükséges a sport! Jelenleg 15 szakosztály közül választhat a sportolni vágyó, ami az egyéniségének legjobban megfelel.

Nem csak a fiatalok előtt van nyitva a TSC kapuja. Várunk minden olyan felénk fordulót, legyen akár szülő, volt sportoló, amatőr sportolni vágyó, támogató, aki a családunk tagja szeretne lenni és megdobban a szíve, amikor a Tatabányai Bányász valamely eredményéről kap hírt.

Köszönjük támogatóinknak, szponzorainknak, hogy a jelen nehéz körülményei ellenére is biztosítják számunkra a sportolás lehetőségét, teret adhatunk a talentum kiteljesedésének.

Mi ígérni tudjuk, mindent megteszünk Tatabánya hírnevének öregbítéséért és hisszük, hogy itt van közöttünk a jövő Földi Imréje!

Jó időtöltést a honlapunkon, ahol tájékozódhat szakosztályainkról, edzéslehetőségeinkről, szakembereinkről, az egyesület aktuális híreiről. Találkozzunk az edzőtermekben, vagy a sportpályákon személyesen is!

480x364
Sámuel Botond
Ügyvezető Elnök