tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Facebookos fotó kampányunk szabályzata

Busz - honlap.jpg

Fotózz, és nyerj a TSC-vel!

Szabályok/részletek:

Részvétel: a kampány nyitott mindenki számára. A résztvevők a kép megosztásával, a #TscSportoljVelünk hashtag használatával és a Tatabányai Sport Club Facebook oldalának megjelölésével kerülnek játékba.

Fotók témája: a résztvevőknek olyan fotókat kell készíteniük, amelyeken klubunk logója és/vagy sportolója látható a buszokon. A képek lehetnek kreatívak, viccesek, vagy egyedi módon megörökített pillanatok, nincs megszabott kritérium.

Beküldés:

- Facebookon megosztva a #TscSportoljVelünk hashtaggel, valamint a @Tatabányai Sport Club címke használatával.

- Emailen keresztül a jatek@tatabanyaisc.hu címre. Az emailen küldött képek a sorsolásban nem vesznek részt, kizárólag a legjobb, legkreatívabb és legviccesebb díjakra pályázhatnak.

Díjak: a legjobb fotók kategóriánként különböző díjakat nyerhetnek, beleértve a legkreatívabb, legviccesebb és a legjobb összképű fotókat. A legtöbb like-kal rendelkező képet szintén díjazzuk. Emellett minden Facebookon megosztó résztvevő automatikusan rész vesz egy sorsoláson, ahol további ajándékokat nyerhet.

Kampány időtartama: a kampány 2024.04.17. és 2024.05.20. között zajlik. A díjazottakat és a sorsolás nyerteseit a kampány lezárása után értesítjük.

Díjátadás: A nyertesek kihirdetése a Tatabányai Sport Club hivatalos Facebook-oldalán történik, ami után a klub egyeztet a nyertessel a díjátadás részleteiről.

Jogok és engedélyek: a résztvevők elfogadják, hogy a beküldött fotókat a Tatabányai Sport Club a kampány céljaira felhasználhatja. A résztvevők továbbá felelősek a saját fotóik tulajdonjogaival kapcsolatos minden kérdésért.