tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Erdei Zsolt hétfőn a Váci Mihály Általános Iskolában "oktatott"

IMG_20240415_123445.jpg

Ökölvívóink Vezetőedzője a felső tagozatos diákok számára tartott bemutatót

Amióta Erdei Zsolt átvette a Tatabányai Sport Club ökölvívó szakosztályának vezetőedzői pozícióját, edzőink rendszeresen kitelepülnek Tatabánya általános iskoláiba, hogy toborzás jelleggel bemutatókat tartsanak a fiataloknak.

Így jártunk már a Kossuth Lajos Közgazdasági Szakközépiskolában, a Jókai iskolában és a sárberki Pólya György Általános Iskolában is.

Hétfőn a dózsakerti Váci Mihály Általános Iskola következett. Az eseményre Erdei Zsolt mellett ellátogatott Salamon Zoltán, a Tatabányai Sport Club sportszakmai vezetője, valamint Legendánk, a TSC Örökös Tagja, Rózsa András és Edzőnk, Csonka Zsolt is.

"Madár" csaknem háromszáz felső tagozatos diáknak tartott élménybeszámolót, majd bemutatót az ökölvívásról.

Világbajnok Sportolónk és remek Edzőnk élvezetes egy órában ismertette meg a gyerekekkel a sportág alapjait.

A bemutató második felében a tornateremben maradt, az ökölvívás iránt komoly érdeklődést tanúsító fiatalok számára technikai oktatás következett. A gyerekek Erdei Zsolt és Csonka Zsolt irányításával megismerhették és ki is próbálhatták az ütések fajtáit.

"Madár" a tőle megszokott, szórakoztató formában hozta közelebb a gyerekekhez az ökölvívást, így több fiatal is úgy távozott: "Találkozzunk a Tatabányai Sport Club ökölvívó termében!"

Köszönjük az iskola és a gyerekek érdeklődését és közreműködését!

Találkozzunk a TSC edzőtermében, a stadionban, a futófolyosó alatt!

Hajrá, Bányász!

#TscÖkölvívás

IMG_20240415_113924.jpg
IMG_20240415_123523.jpg