tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Nem volt szerencsés a hétvégi forduló fiatal labdarúgóinknál

2024_0325_FOCI_U15_16_17_19_CSAPATOK_01.jpg

Csak az U16 csapatunk tudott győzni a hétvégén

A felső szekcióban mindössze a Tatabányai SC U16 csapata tudott meccset nyerni az elmúlt hétvége bajnoki mérkőzésein. A Schön László vezette TSC U19 Veszprémben maradt alul 2-1-es vereséggel, a Takács Gábor által irányított U17 hazai pályán szenvedett szintén 2-1-es vereséget, míg Wéber Balázs U15 csapata a szombathelyi Király SE otthonában kapott ki 3-2-re. Pintér László együttese, a Bányász U16 magabiztosan nyert itthon a Kaposvár ellen 4-2-re. Íme, az összefoglalók:

Nyerhető mérkőzést veszített el a TSC U19

Veszprémben elég volt öt percnyi dekoncentráltság

A szünetig nem született gól Veszprémben péntek kora este, a második félidő első tíz percében azonban kétszer is betalált a hazai csapat.

A Bányász gyorsan, az 59. percben szépített, majd számos helyzetet sikerült kialakítania Zacsek Csabának és társainak. A hajrában Mester Tamás és Deli Dominik is helyzetbe került, ám ezek kimaradtak, így 2-1-es sikerével a hazai gárda szerezte meg a három pontot.

"A meccset összegezve azt mondhatom, a vereség ellenére a csapat nagyon jól játszott, habár eléggé tartalékosan felállva játszottunk.

Egy öt perces dekoncentráció miatt két gólos hátrányba kerültünk, majd a végén több 100 százalékos helyzetet is kihagytunk, így nem sikerült egyenlíteni. Sajnos ismét futhattunk az eredmény után. Most ennyire futotta, de nagyobb koncentrációval akár nyerhettünk is volna" - értékelt Schön László.

Sok sikert kívánunk a Csapatnak!

Hajrá, Bányász!

Jegyzőkönyv:

http://ada1bank.mlsz.hu/match?itemId=1913816&evad=61...

Váratlan vereség a Bányász U17 mérkőzésén

"Saját magunkat vertük meg!"

Egy abszolút nyerhető mérkőzést veszített el vasárnap délelőtt a Tatabányai Sport Club U17 Csapata. Takács Gábor, Vezetőedző Együttese a fővárosi II. Kerület UFC ellen lépett pályára Tatabányán.

A Bányász az elmúlt időszakban rendre legyőzte a vendégek együttesét, de ma ez a sorozat sajnos megszakadt, sőt...

Pedig a találkozó 34. percében Mészáros Dominik majdnem félpályáról előre ívelt lövése a budaiak kapujában kötött ki, így Csapatunk vezetni tudott.

Ráadásul egy perc múlva a második kerületi gárda emberhátrányba is került, de ez a Bányász Fiait zavarta meg. Számos helyzet maradt ki, és ez megbosszulta magát.

A II. Kerület előbb a 79. percben egyenlített, majd az utolsó, pontosabban a 92. percben a győztes gólt is megszerezte.

Noha Mártonfi Matyi és Társai sok helyzetet dolgoztak ki, ezen a napon - teljesen váratlanul - a II. Kerület nyerte meg a meccset.

"Azt kell mondanom, saját magunkat vertük meg, hiszen a mérkőzésen számos ajtó-ablak helyzetünk volt, amelyek mind kimaradtak. A kiállítás minket zavart meg, és sokáig csak kerestük a helyünket a pályán. Nagyon bosszúsak lehetünk az elszalasztott győzelem, vagyis a vereség miatt, hiszen ha nyerünk, felléphettünk volna a negyedik helyre. Így viszont építkezhetünk tovább a csalódást keltő vereség után" - értékelt Takács Gábor.

A vereség azért is lehet némileg fájóbb, mert a mérkőzést éppen Gábor napon rendezték.

Jegyzőkönyv:

https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27385/17/1913996.html

Hajrá, Bányász!

Ismét tudott győzni a Bányász U16

Pintér László Együttese magabiztosan verte a rivális Kaposvár csapatát

Két hét után újabb hazai mérkőzést sikerült megnyernie a Tatabányai Sport Club U16 Csapatának. Pintér László, Vezetőedző Együttese az egyik közvetlen riválist, a Kaposvár gárdáját fogadta, és viszonylag hamar előnybe is került.

Varga Armando korai találatával 1-0-ra vezetett Csapatunk, majd váratlanul egyenlített a vendégek együttese. Varga "Ármi" fél óra után újra betalált, majd a második félidő elején ismét, így triplázni tudott a mérkőzésen.

A továbbiakban Hartmann Beni is szórt egyet, amivel már 4-1 volt az állás. A Kaposvár a.81. percben ismét szépített, így a vége akár szorosabb is lehetett volna.

Maradt a 4-2, ami után a Bányász megelőzte a kaposváriakat, így a Tatabányai SC U16 hat győzelmével már a kilencedik helyen áll a bajnokságban. A meccs után Pintér László elégedetten nyilatkozhatott.

"Gratulálok a csapatnak az újabb három ponthoz! Nem volt egy jó iramú mérkőzés, és sajnos mi sem tudtunk kellőképpen felpörögni, amiből majdnem rosszul jöttünk ki. Ezért a győzelemért is meg kellett dolgozni.

Külön gratulálok Varga Armandó mesterhármasához! Remélem a többiek is megtalálják rövid időn belül a góllövő cipőjüket!" - fogalmazott Pintér László.

Gratulálunk a Csapatnak és Edzőjének!

Hajrá, Bányász!

Jegyzőkönyv:

https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27386/17/1914179.html

"Érdekes" meccsen szenvedett vereséget a Bányász U15

Wéber Balázs, Vezetőedző Együttese megérdemelte volna az egy pontot a Király SE otthonában

Vasárnap Szombathelyen lépett pályára a Tatabányai Sport Club U15 Csapata. Wéber Balázs, Vezetőedző egyre jobb formába lendülő Együttese nem érdemelt vereséget, de sajnos most úgy alakult, hogy a hazaiak 3-2-re megnyerték a találkozót.

"Kaotikus mérkőzést játszottunk Szombathelyen a Király SE ellen. Vasárnap délben minden volt, csak szép futball nem. Korán két gólos hátrányba kerültünk egyéni hibákat követően, majd egy szabálytalan góllal már szinte padlót fogtunk.

A továbbiakban sem játszottunk jól, de szépíteni tudtunk, majd egy érvényes gólt vettek el tőlünk.

Ezt követően a szünet előtt az egyik játékosunkat ténylegesen a zöld gyepre vitték egy szándékos ütés után, aminek következtében csak a vér volt piros, a lap a hazai játékosnak csak sárga...

A fordulás után újabb gólt szereztünk, de a lehetőség a fordításra sajnos csak görcsös akarásban mutatkozott meg. Ekkor már egyik csapat sem koncentrált nagyon a védekezésre, így rengeteg helyzet adódott, de sajnos újabb találatot már nem szereztünk, így egy nagyon túlfűtött hangulatú mérkőzésen szenvedtünk 3-2-es vereséget!" - mondta el Wéber Balázs.

Semmi baj, Fiúk!

Hajrá, Bányász!