tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Nem mindennapi tréninget tartott hétfőn a Tatabányai Sport Club U19 futballcsapata

2024_0325_foci_u19_madarral_01.jpg

Schön László Együttese az ökölvívók termében Erdei Zsolttal edzett egy nagyot

A labdák felfújva, szerelések rendezve, indulhat a Csapat a felső műfüves pályára, ahol nap, mint nap gyakorolnak Szabó Bencéék.

A Srácok számára fura lehetett, hogy a labdás zsákot és a jelzőtrikókat a folyosón hagyva indultak el a pálya felé, majd félúton Schön László egy kilencven fokos fordulatot vett, és elindult a TSC ökölvívóinak edzőterme felé.

Itt már várta a Srácokat Erdei Zsolt, a Klub ökölvívóinak Vezetőedzője, aki a sok "Jó szerencsét!" köszönés hallatán csak annyit mondott viccesen: "Arra szükségetek lesz!"

Madár a rövid bemelegítést követően hatvan perces tréninget vezényelt a Csapatnak.

A fiúk remekül helyt álltak a ringben, és azon kívül is, de azt elismerték, hogy ez egy nagyon kemény, fárasztó edzés volt.

Schön László kiemelte: a tréning lehetőségét már decemberben egyeztették, és most sikerült megtartani.

"Örülök, hogy sikerült titeket kiléptetni a komfortzónából, és megismertetni egy másik sportágat, csak, hogy tudjátok, milyen tréningeket végeznek például az ökölvívók" - mondta Drel Csapatának Schön László.

Erdei Zsolt kiemelte: számára megtiszteltetés a labdarúgóknak is edzést tartani. Madár örömmel látta, ahogyan a Srácok viszonylag hamar elsajátították a technikát, és egy jó kis edzést hajtottak végre.

Lampert Máté és Társai rendesen elfáradtak a tréningen, ami után jókedvűen megtapsolták Zsolti és Süni Bá-t, valamint természetesen a saját teljesítményüket.

Gratulálunk Mindenkinek!

Nézzétek meg a videót Facebook-on!

Hajrá, Bányász!

2024_0325_foci_u19_madarral_02.jpg
2024_0325_foci_u19_madarral_04.jpg