tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

A hétvégén rendezték az U16-18-20 korosztályú atléták téli dobó bajnokságát

IMG_20240318_175814.jpg

A TSC Geotech gerelyhajítói jól szerepeltek

A fővárosi Lantos Mihály Sportközpontban rendezték meg az U16-18-20 korosztályok téli dobó bajnokságát. A TSC Geotech csapata öt gerelyhajítóval érkezett a rendezvényre, amelyről Kovács Eszter, a versenyzők edzője adott beszámolót.

"Az időjárásra nem lehetett panasz az U16, U18, U20 korosztály téli dobó bajnokságán. A jósolt eső helyett tavaszi hőmérséklet és szélcsend volt a jellemző a teljes nap során.

A serdülő fiúk kezdték a sort: Gödölle Bence és Soós Ádám ugyan egyéni csúcsuk közelében dobtak, de az edzéseken mutatottakhoz képest elmaradtak a várakozástól, eredményeik a középmezőnyhöz voltak elegendők.

Az ifiknél Lengyel Patrik nem tudta átmenteni a felkészülés lendületét az éles helyzetre, mentségére szól, hogy betegség hátráltatta.

Ki kell emelni Pintér Lóránt nagyszerű versenyzését, látványra és méterre is hozta, amit reméltem tőle, a szerencse nem állt mellé, a harmadik sorozat utolsó dobása jelentette neki a megálljt, egészen addig a nyolcadik helyen bízott a döntős folytatásban. Mindkét fiú elsőéves ifistaként próbált szerencsét, első alkalommal 700-as gerellyel.

Kész Máté is az ifjabb évfolyamot képviselte a juniorok között, és ötven méter feletti legjobb kísérlettel lett ötödik, edző és versenyző is örömmel fogadta ezt az eredményt, ami reményt ad egy sikeres tavaszi, nyári időszakra" - adott összefoglalást a Versenyzők Edzője, Kovács Eszter.

Gratulálunk Versenyzőinknek és Edzőjüknek!

Hajrá, Bányász!

A képen Soós Ádám, Lengyel Patrik, Kovács Eszter, Pintér Lóránt és Kész Máté

(Gödölle Bence sajnos kihagyni kényszerült a mai edzést)