tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Erdei "Madár" Zsolt újabb bemutató órát tartott

2024_0227_madar_03.jpeg

Ökölvívóink visszatértek a sárberki Pólya György Általános Iskolába

Ahogy január végén az alsó, február zárásaként a felső tagozatos diákok számára tartott emlékezetes testnevelés órákat Világbajnok Sportolónk, ökölvívó szakosztályunk Vezetőedzője, Erdei "Madár" Zsolt.

A felső évfolyamok számos osztályának lelkes tanulói érkeztek ma délelőtt a suli tornatermébe, ahol Madár ismét nagy lendülettel kezdett "munkába", ami neki - a képek és videók tanúsága szerint - inkább kikapcsolódás. Noha Erdei Zsolt mostanában néhány sérüléssel bajlódik.

Erdei Zsolt mellett szakosztályunk fiatal edzője, Csonka Zsolt mozgatta meg a srácokat és a nagyon lelkes lányokat is, de itt volt az örökifjú Edző, a mindig lelkes Rózsa András, és szakosztályunk vezetője, Nagy Csaba is.

"Nagyon szívesen és gyakran látogatunk el általános iskolákba, ahol potenciálisan a legnagyobb réteget tudjuk megszólítani, és hívni szakosztályunkba. Szerencsére ennek van is eredménye, ugyanis az elmúlt időszakban nőtt tagjaink létszáma" - mondta el Nagy Csaba, szakosztályvezető, aki hozzátette:

"A gyerekek mindenhol fogékonyak az ökölvívásra, Madár pedig a hasonló bemutató órákkal még közelebb hozza a bunyót a fiatalokhoz. Célunk, hogy ismét megteljen a Tatabányai Sport Club ökölvívóinak edzőterme, és idővel komoly eredményeket érjenek el azok a gyerekek is, akik éppen a mai órákon kaptak kedvet a sportághoz.

Egyben köszönjük a nyitottságot Krutilla Katalinnak, az intézmény Igazgatójának. A közeljövőben újabb iskolába látogatunk el, már meg is van a helyszín, az időpontot kell még tisztázni" - zárta gondolatait Nagy Csaba.

A TSC ökölvívó szakosztálya továbbra is várja a fiatalokat a futófolyosó alatt található termében, minden délután 16 és 18 órától.

Hajrá, Bányász!

2024_0227_madar_01.jpeg
2024_0227_madar_02.jpeg