tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

A kecskédi fiatalokkal játszott felkészülési mérkőzést a Bányász U14

2024_0222_tsc_u14_01.jpg

Marticsek Gergő Csapata végig dominálni tudta a meccset

Szerdán eredményes felkészülési mérkőzést játszott a Tatabányai Sport Club U14 labdarúgó Csapata. Marticsek Gergő, Vezetőedző Együttese számos találatot szerezve bizonyult jobbnak a Kecskédi KSK fiataljai ellen. A Bányász játékosai jól teljesítettek, az utolsó pillanatokig küzdöttek és sok gólt szereztek.

"Szerdán a Kecskéd KSK csapatát fogadtuk a felső műfüves pályán. Amit kértem a játékosoktól, azt maximálisan végrehajtották, kezdeményezően léptünk fel és végig domináltuk a mérkőzést.

Az elmúlt két nap is bizakodásra adott okot, hiszen a mérkőzést megelőző két edzés rendkívül jól sikerült. Számos gólhelyzetet alakítottunk ki, amelyekből több gólt is szereztünk, így a végeredmény elég fölényesre sikeredett.

Köszönjük a Kecskéd csapatának ezt a rendkívül sportszerű mérkőzést és sok sikert kívánunk nekik a bajnokságra!" - mondta el a meccs után Marticsek Gergő.

A Csapat Tagjai: Janonovics Tibor, Bede-Paszkosz Gergő, Bánky Sebestyén, Póczos Gergő, Igó Dániel, Harasta Péter, Szappanos Hunor, Rácz Máté, Kis-Paszkosz Benedek, Csibi Roland, Lehoczki Milán, Sáry Balázs, Balog Márk, Szatai-Kopp Zalán

Gratulálunk a Srácoknak és Edzőjüknek!

Hajrá, Bányász!