tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

A Tatabányai Sport Club női labdarúgói sem tétlenkedtek a téli időszakban

2024_0222_noi_futball_u10_01.jpg

Minden csapatunk részt vett teremtornán

Hamarosan megkezdődnek a küzdelmek a női vonalon is. A Tatabányai Sport Club hölgy Csapatai számos eseményen vettek részt a téli felkészülési időszakban. Íme, egy rövid összefoglaló a sikeres szereplésekről:

"A sort az U12 lányok kezdték még decemberben, amikor a megyei U13 lány futsal tornán vettek részt két csapattal.

Itt az MLSZ elveinek megfelelően még nincsenek helyezések. A lányok szépen helyt álltak, bátran játszottak, sok helyzetet dolgoztak ki, számtalan gólt lőttek.

U14 csapatunk két fordulóban lépett pályára a megyei U15 futsal tornán. Óriási harcban, csupán gólkülönbséggel ezüstérmet szereztek a lányok. Mindvégig ötletesen, kreatívan futballoztak, az utolsó pillanatban sem adták fel.

U16 lányaink szintén két fordulóban léptek pályára a megyei U17 futsal bajnokságon. A szerencse időnként nem kedvezett lányainknak, végül mégis sikerült a dobogón végezni. Kitartással, akarattal és nem utolsó sorban ügyes játékkal bronzérmet szereztek.

U19 csapatunk a megyei U19 futsal torna mindkét fordulójában harcosan, igazi „Bányász-lányokhoz” méltóan teljesítettek. Szívvel lélekkel futballoztak, büszkén viselve a Bányász-címert, egészen az ezüstéremig jutottak.

Legkisebbjeink, az egyre bővülő U10 csapatunk Fehérvárra utazott egy műfüves tornára. Neves csapatok ellen pályára lépve, szép játékkal rukkoltak elő. Sajnos a szerencse nem kedvezett a kicsiknek, így a dobogóra nem tudtak felállni, de a játékuk bizakodásra ad okot.

Felnőtt csapatunk bejutott a megyei felnőtt női futsal torna döntőjébe, amit március 10-én játszanak majd. Nagy reményekkel várjuk azt a vasárnapot" - foglalta össze a téli időszak eseményeit Sárdi Éva, az U12 Csapat Vezetőedzője.

Gratulálunk a Lányoknak és Edzőiknek!

Hajrá, Bányász!

2024_0222_noi_futball_u12_01_vagott.jpg
2024_0222_noi_futball_u16_01.jpg