tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Vereség a Bányász U17 felkészülési mérkőzésén

2024_0217_tsc_u17_01.jpg

Takács Gábor Együttese nem volt egy súlycsoportban a REAC csapatával

Erősen tartalékosan, több U16 Játékossal soraiban lépett pályára a Tatabányai SC U17 Csapata a fővárosi REAC ellen. A vendégek láthatóan nagyobb erőt képviseltek, és ez az eredményben is meglátszott.

A mérkőzés első perceiben néhány eladott labda és figyelmetlenség három vendég gólt eredményezett, így Takács Gábor Fiai szaladhattak az eredmény után.

A Bányász Dénes Zétény csodálatos szabadrúgás góljával szépített, ám a végén a REAC még két gólt szerezve beállította az 5-1-es végeredményt.

"Az eredmény ellenére gratulálok a Csapatomnak, hiszen erősen tartalékosan felállva is nagyot küzdöttek a Srácok. Külön öröm, hogy az U16-ban játszó Horváth Patrik, Dugolity Gergő és Hartmann Benedek kifejezetten jó benyomást keltett, de természetesen az U17 pályán lévő tagjai is igyekeztek. Ma ennyi jött ki, a REAC láthatóan erőseb volt. Megyünk tovább, készülünk a bajnoki rajtra" - értékelt a meccs után Takács Gábor.

Eredmény:

Tatabányai SC U17 - REAC U17 1-5 (0-3)

TSC: Rédei Boldizsár - Vaclavek Levente, Dugolity Gergő, Horváth Patrik, Skoda Balázs - Gozolits András, Dénes Zétény, May Balázs -Zombori Kornél, Mártonfi Mátyás, Csík Balázs

Csere: Máté Sándor (kapus), Gergő Zsombor, Mészáros Dominik, Hartmann Benedek, Bánky Botond

G: Dénes Zétény

Hajrá, Bányász!