tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Kettős rangadó volt szombaton a tekepályán

2024_0210_noi_teke_02.jpg

A lányok a Ferencváros, a fiúk a Pápai Vasas csapatát fogadták

A több válogatott játékost felvonultató Ferencvárosi TC csapatát fogadta a TSC együttese szombat délelőtt a tekepályán, a Szuperliga aktuális fordulójában Csapatunk szépen teljesített, a lányok becsülettel küzdöttek, ami a meccs közepéig valóban kiegyenlített eredményeket hozott.

A meccs második felében aztán ellépett a "Fradi", sőt az utolsó párban a női pályacsúcs is megszületett. A felnőtt világbajnokságra készülő Hári Boglárka 644(!!!) fával nyerte a szettet. A mérkőzést az FTC nyerte 6-2-re.

A TSC férfi Csapata a Pápai Vasas együttesét fogadta, és győzte le az NB II-es meccsen.

"Alsóházi rangadón fogadtuk a Pápai Vasas második csapatát. Az előző hazai meccs kezdését szinte fára lemásolva indítottunk, ami 2:0-s előnyt jelentett, plusz 100 fával. Valusek Balázs 328 fás második 60 dobása élményszámba ment.

Középen sikerült növelni az előnyt Szalai Zsolt jó játékának és Kristóf új egyéni csúcsának köszönhetően. Az utolsó párokra már nem sok izgalom maradt, csak a győzelem mértéke volt a kérdés. Pár fával mindkét hajráember alulmaradt, így végül 6:2 arányban nyertünk. Amióta ifista szerepel kötelezően a csapatban, ez a legjobb eredményünk. Azon dolgozunk, hogy a hazai forma kitartson a szezon végéig" - értékelt Tihanyi Péter, Csapatvezető.

Gratulálunk Versenyzőinknek!

Hajrá, Bányász!

2024_0210_ferfi_teke_01.jpg