tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Sisa Tibor tartott előadást a Földi Imre sportcsarnokban

2024_0207_sisa_02.jpg

A Bányász egykori futballedzője a Klub trénereihez beszélt

A Tatabányai Sport Club sportszakmai vezetője, Salamon Zoltán meghívásának tett eleget Sisa Tibor, egykori labdarúgó edző, egyetemi tanár, aki A válasz című, motivációs könyvének tartalmát fejtette ki szerda délutáni előadásában.

A korábban igazán sikeres labdarúgó edző fiatal pályatársai számára ajánlja a könyvet, illetve annak tartalmát, amelynek fő témája a sportolók motivációja, annak fenntartása

Salamon Zoltán, a Tatabányai Sport Club sportszakmai vezetője szerint fontos, hogy a Klub edzői és versenyzői, sportolói elméleti előadások keretein belül is megismerjék a sportolás lényegét.

Ezért is volt fontos, hogy Edzőink mellett az előadásra eljöttek a Tatabányai Szakképzési Centrum (TSZC) sportedző szakos tanulói is, akik élvezettel hallgatták végig a 2004-2007 között Tatabányán is dolgozott Sisa Tibor beszédét.

A személyes tapasztalatokra alapuló, három órás előadás izgalmas perceket, sok-sok nevetést, de olykor megható pillanatokat is hozott. A rendkívüli pedagógiai érzékkel bíró Sisa Tibor igazán tanulságos bemutatót tartott a sport, a sportolás körülményeiről, a motivációról, az elérhető eredményekről.

Az előadás február 14-én folytatódik.

Köszönjük a Tanár Úr beszámolóját!

Hajrá, Bányász!

2024_0207_sisa_01.jpg
2024_0207_sisa_03.jpg