tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

A női és a férfi tekecsapatunk is vereséggel zárta a hétvégi meccseket

2024_0127_teke_01_vagott.jpg

A lányok a Siófoki Vasas, a fiúk a soproni Scarbantia SE csapata ellen léptek pályára

Tihanyi Péter, Csapatvezető beszámolói szerint a hölgyek mérkőzésén kevés esély volt a győzelemre, míg a fiúk remekül gurítva, hatalmas csatában szenvedtek vereséget. A TSC férfi Csapatának meccsén hét(!!!) - három hazai és négy soproni - Játékos lépte túl az 580 fás teljesítményt!

"A lányoknál sajnos nem sikerült átmenteni a kupáról a jó formát a bajnoki mérkőzésre. A kettő 500 fa alatti teljesítmény megpecsételte sorsunkat.

Bukoveczné Soltész Kata kis szerencsével pontszerzéssel térhetett volna vissza, de az első pálya gyengébb eredménye ebben meggátolta. A másik három pályán teljesen visszajött a meccsébe, de utolsó dobása hatosra sikerült. Ha kilenc, övé a pont.

Koródi Anita szoros szetteket vívott siófoki ellenfelével, de ma sajnos nem ő jött ki győztesen. Nem ilyen kezdésre számítottunk, az az igazság. 0:2, 16 fa hátrány.

A középső sorban Csorba Csillára és Tordáné Rasch Hajnalkára várt a feladat, hogy fordítson az álláson.

Hajni sajnos messze elmaradt a városi bajnokságban mutatott eredményes játékától, és sima vereséget szenvedett. Csilla egy kicsit rapszódikus csatát hozott sikerrel. Két sor után 1:3, 25 fa hátrány.

Frank Klaudia és Balla Ildikó állt dobóállásba, és próbálta meg kiharcolni a győzelmet. Ildi első 60 gurításával megcsillant a remény, hogy ez sikerülhet.

Sajnos Diuss nem fogott ki jó napot, így elmaradt a nagyon várt fordítás. Ildikó 566 fás eredménye a nap legjobbja, ma ez is kevésnek bizonyult. A Balatoni Vasas 6-2-re nyerte a meccset.

A fiúk mérkőzésén hatalmas csatát vívtunk ellenfelünkkel. Már az elején Varga Dénes 568 fát ért el, viszont ellenfele, Helmut Cihiar 589 fával vezetést szerzett a soproniaknak.

A következő párban Mohácsi Mátyás fantasztikus jó teljesítménnyel 593 fát ért el, ellenfele, Zsirai Gyula viszont elérte a 600-as álomhatárt.

Kirschner Zoltán, valamint az őt cserélő Németh József szoros szettet gurított 516 fával, de a másik oldalon Kocsis Gyula 523-mal tovább növelte a

soproni előnyt.

Az ifik meccsén Bauer Kristóf 423 fát ért el, majd Tihanyi Péter 591 fával visszahozta az esélyeket, hiszen újabb szett pontot szerzett az 581-ig jutott Turner Miklóssal szemben.

Az utolsó párban Vámos Lajos szimtén rekordközeli eredményt ért el, 584 fája a szett pontot hozta, viszont mivel a vendégek oldalán Varga Zsolt (583) csak eggyel gurított kevesebbet, az összesített fa eredményben nem történt komoly változás.

A Scarbantia SE 5-3-ra nyerte a hatalmas csatát.

Ezúton is köszönjük a végig lelkes, szépszámú közönség buzdítását!" - értékelte a mérkőzéseket Tihanyi Péter.

Gratulálunk a Csapatoknak!

Hajrá, Bányász!