tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Lejátszották mérkőzéseiket labdarúgóink felső szekciójában

2023_1120_banyasz_foci_u6_01.jpg

Az U15 és az U16 Csapat győzni tudott

Egyre jobban játszik a Bányász U15

Wéber Balázs Együttese szombaton is Győzött

A Budafok ellen játszott a TSC U15 Csapata szombaton, hazai pályán

"Az első félidőben nem játszottunk jól, nem voltunk eléggé élesek, sok technikai hiba tarkította a játékunkat, nem azt kaptam vissza a Srácoktól, amit kértem, így 0-1-gyel mehettünk a szünetre.

A második félidőben már egy sokkal agresszívebb, sokat futó csapatot láttam, aminek meg lett az eredménye. Ez a játék már helyzetekben is megmutatkozott és három szép találattal megfordítottuk a mérkőzést!

Gólszerzők: Locker Viktor és Egri Bertold 2

Gratulálok az egész Csapatnak a Győzelemhez!" - mondta el Wéber Balázs.

Gratulálunk Mindenkinek!

Hajrá, Bányász!

Kiharcolt győzelem az élcsapat ellen

Az óváriakat verte a Bányász U16

Vasárnap a tabella második helyén álló Mosonmagyaróvár csapata látogatott hozzánk. A mérkőzés elején Mártonfi Matyi és Adler Tamás révén két szép gólt szereztünk, és az előnyből egy gólt sikerült is megtartanunk, így Csapatunk nagy győzelmet aratott.

"Nagyon büszke vagyok a srácokra, egy jó csapat ellen sikerült megszereznünk a három pontot. Az első negyedórában magasan letámadtuk ellenfelünket és sikerült két szép gólt szereztünk, ezután visszább húztuk a védekezést és bár a vendégek mezőnyfölényben voltak, nagy helyzetet nem dolgoztak ki.

A második félidőben állandósult a nyomás, de a védelmünk jól állt a lábán, sőt pár komolyabb helyzetet is kidolgoztunk. Nagyon boldogok vagyunk, szép győzelem volt ez!" - értékelt Mohácsi Antal, Vezetőedző.

Gratulálunk a Srácoknak és Edzőjüknek!

Hajrá, Bányász!

Eredmény

Tatabányai SC - Mosonmagyaróvár 2-1 (2-0)

TSC: Molnár - Dugolity, Horváth, Tóth, Hartmann - Gozolits, Aradi, Bánky - Adler, Mártonfi, Klébert.

Csereként pályára lépett: May, Hadobás, Varga, Németh-Zwickl

Csere: Andorfer, Mosberger, Daróczi

Gólszerzők: Mártonfi, Adler

Újabb balszerencsés vereség a Bányász U17 mérkőzésén

Takács Gábor Együttese sokáig döntetlenre állt a Főnix Gold otthonában

Az első félidőben komoly helyzetei adódtak, mégsem tudott előnybe kerülni a Bányász U17 Csapatának a fehérvári Főnix Gold FC otthonában. A Bányász Fiataljai a félidő végén két ziccert is elhibáztak, amelyek ha bemennek, a Csapat 2-0-val mehetett volna a szünetre.

Takács Gábor, Vezetőedző Együttese aztán a szünet után néhány perccel gólt kapott, ami kissé megzavarta a meglehetősen tartalékos Csapatot, amely a 12. percben sérülés miatt elvesztette védőjét, Erl Ferencet is.

Zombori Kornél és Társai igyekeztek az egyenlítésért, de egy pontrúgásból ismét az ellenfél szerzett gólt a 77. percben, majd a kinyílt védelem miatt az utolsó tíz percben még kétszer rezzent a hálónk. (4-0)

"A Játékosok maximálisan betartották a taktikát, szűkítettük a területeket. Sajnos ismét egy nagy arányú vereséget szenvedtünk, ami nem tükrözi a valóságot.

Rengeteg sérültünk és betegünk van, ezért nagyon tartalékosan tudtunk felállni. Ha egy egészséges Csapattal utazunk, a Győzelemre is lett volna esélyünk. A kihagyott ziccereket nem is említem.

Sajnálom a Csapatomat, mert amennyiben belőjük az első félidőben kimaradt ziccereket, még ilyen állapotban is megnyerhettük volna a meccset" - értékelt Takács Gábor.

Hajrá, Bányász!

Balszerencsés vereség a Bányász U19 meccsén

Az első félidőben kialakult a végeredmény

2-1-es vereséget szenvedett a TSC U19 labdarúgó Csapata a regionális bajnokság 11. fordulójában, hazai pályán. A meccs első gólját a vendég II. Kerület UFC szerezte 11-esből a 26. percben.

A Bányász nem ijedt meg a listavezető fővárosiakkal szemben, és a 40. percben Német Dániel szép szabadrúgásgóljával kiegyenlített Csapatunk.

A lefújás előtt sajnos jött egy újabb vendég gól, így a második félidőre ismét hátránnyal állt

fel Schön László, Vezetőedző Együttese. Sajnos a helyzetek kimaradtak, így az egyenlítés is elmaradt.

"Megint egy olyan ellenféltől kaptunk ki, amely mentálisan jobban küzdött nálunk, jobban akarta a győzelmet. A mi akaratunk érvényesült a meccsen, mégis ellenfelünk Lőttek egy tizenegyes gólt, és kaptunk egy elkerülhető találatot.

Olyan, mintha nem hinnénk abban, hogy győzhetünk. Igaz, nekünk sem ment a támadás, sok hibával játszottunk, de uraltuk a játékot. Sajnos a jelenlegi állapotunkban nehéz hibák nélkül játszani. Dolgozunk a hibák kijavításán, szeretném, hogy ebben és Magunkban Mindenki higgyen" - értékelt Schön László.

Hajrá, Bányász!

2023_1120_banyasz_foci_u15_01.jpg
2023_1120_banyasz_foci_u17_01.jpg