tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Régiós keretedzést tartott a Tatabányai Sport Club judo szakosztálya

2023_1116_judo_regios_edzes_01.jpg

Kunyik Zsolt büszke Versenyzőire

Moha, Oroszlány, Velence és a tatabányai Herman DSE judokái vettek részt a mai regionális keretedzésen, ahol hatvanöt Sportoló lépett szőnyegre.

"Ezek a klubok rendszeres résztvevői az eseménynek, mert egyre népszerűbbek a regionális keretedzéseink. A jövő héten a pápaiak is érkeznek hozzánk. Fontos, hogy minél több egyesület versenyzői együtt gyakorolhassanak" - mondta el Kunyik Zsolt, Vezetőedző, aki beszélt Versenyzőink teljesítményéről is.

"A Fiatalok egyre jobb és egyre szebb eredményeket érnek el 2023-ban. Az Országos Bajnokságokon megszerzett érmek és helyezések mellett most már nemzetközi versenyeken is bizonyítunk. Nagyon jól teljesített Pokk Armand, Radovics Mihály, Vaska Fanni és Moharos Zsófia, és számomra - mint apa - különösen örömteli, hogy Kunyik Botond is remekül szerepel.

Botond egy hónapja Berlinben ezüstérmet szerzett az Európa Kupán, majd most hétvégén Győrben meg is nyerte az EK-t. Bizsergető érzés volt hallani a magyar Himnuszt. Versenyzőként magam is hallhattam a Himnuszt, de az nem volt ennyire rangos verseny."

Gratulálunk a Versenyzőknek és Edzőiknek!

Hajrá, Bányász!

2023_1116_judo_regios_edzes_02.jpg
2023_1116_judo_regios_edzes_03.jpg