tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Jól halad a munka a Bányász U9-10-11 korosztályainak labdarúgó Csapataiban

2023_1113_banyasz_u9.jpg

A hétvégén az idei utolsó tornát rendeztük a Gyerekeknek

Ez is kiderült a hétvégi ötös tornán, amelyet ezennel a Tatabányai Sport Club rendezett a stadionban, illetve a műfüves pályáinkon. Szombaton már egy kis videóban megmutattuk, mit jelent a Fiataloknak a "Hajrá, Bányász!" érzés, ezennel viszont az Edzők értékelik az elmúlt hetek munkáját.

Olvassátok szeretettel!

PAWELEC KRISZTOFER - U9

"A nyár folyamán vettem át az U9 korosztályt! Azóta már nyolc tornán és számtalan edzésen részt vettünk együtt. Amit már rögtön tapasztaltam náluk, mennyire is szeretik a futballt, ami jól bizonyítja, hogy nagyon magas edzéslátogatottsággal vannak jelen, sokszor a rossz idő sem tántorította el őket!

Úgy gondolom, sokat fejlődtek a srácok! Az utóbbi időben sok dolgot látok vissza tőlük, amit gyakorolunk az edzéseken.

Összjátékban nagyot fejlődtünk, olykor szemre is tetszetős játékot produkálnak a Srácok. Egyéni játékban kell még nagyot előre lépnünk, hogy a kiemelt tornákon is helyt tudjunk állni az erősebb ellenfelekkel szemben.

Hétről-hétre sokat edzünk és gyakorlunk, hogy a fejlődés töretlen maradjon! Köszönöm a Srácok eddigi kimagasló hozzáállását!" - mondta el Pawelec Krisztofer, az U9 Vezetőedzője.

A keret Tagjai:

Szabó Máté, Németh Marcell, Baráz Brendon, Barkó Benedek, Csicsai Soma, Debreczeni Tomaj, Gudmon Benett, Illés Dániel, Illyés Dávid, Jakab Dávid, Juhász Gábor, Fazekas Mátyás, Tóth Botond, Répás Soma, Labanc László, Kákonyi Tamás, Lokody Levente, Mózes Péter

FARKAS VIKTOR - U10

A hazai rendezésű Bozsik tornán vettük részt, és egyben az év utolsó MLSZ által kiírt Bozsik tornán.

A meghívott csapatok között szerepelt a Paks, a Puskás, a Budafok és a Salgótarján csapata.

Nem volt kegyes hozzánk az időjárás, hiszen esőben és hideg időben kellett játékosaimnak a legjobb formájukat hozni.

Büszke vagyok a csapatom teljesítményére. Külön öröm számomra, hogy ezen a tornán is ott folytattuk, ahol hetekkel ezelőtt elkezdtük, most már a megfelelő útra léptünk.

Azt láttam a játékosaimtól, amit szeretnék látni. A szemekben a győzni akarást az edzéseken tanult technikai, taktikai elemek alkalmazásának késztetését, bátor végrehajtását, nem félve a hibázástól.

Szeretném kiemelni Hegedüs Zsombort, aki a csapatom vezére volt a pályán nyújtott teljesítményével és Káprázatos góljaival.

A keret Tagjai:

Dombai Sándor, Lőrincz Barna, Hegedüs Zsombor, Veréb Ádám, Ipó Medox, Mátyus Marcell, Papp Kende, Schmuck Tamás, Hruby Ármin, Németh János, Perle Bence, Győri Krisztián, Tóth Bálint

BALOGH ISTVÁN - U11

Jó tornát tudhatunk magunk mögött eredménytől függetlenül. Az ősszel sokat léptünk előre. Az alapelvek rendre visszaköszönnek mind a négy játékfázisban, és ezt lassan mindenki egyre tudatosabban csinálja.

Büszke vagyok a játékosaimra, mert becsülettel bele rakták ebbe az időszakba is a munkát és ez sokszor visszaköszön a pályán.

Szeretném megköszönni nekik és a szülőknek is a hozzáállást, mert sokszor az időjárással is meg kellett küzdenünk (mint ma is), de nem lehet "panasz senkire"!" - fogalmazott Balogh István, az U11 Vezetőedzője.

A keret Tagjai:

Altman Eszter, Altman Soma, Ármai Ármin, Grépály Vince, Nagy Márk, Kovács Zsombor, Majoros Márk, Mocsári Ákos, Burai Balázs, Lovas Milán, Schmidt Roland, Torma Bálint, Fodor Bálint, Járinka Benjámin, Tóth Gergő, Izing Dávid, Bese Levente

Gratulálunk valamennyi Játékosnak és az Edzőknek!

Hajrá, Bányász!

2023_1113_banyasz_u10.jpg
2023_1113_banyasz_u11.jpg