tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Kunyik Botond aranyérmes a győri Európa Kupa versenyen

2023_1112_judo_kunyik_botond_01_vagott.jpg

A Tatabányai Sport Club judokái jól szerepeltek

Győrben rendezték meg az év utolsó Ifjúsági Európa Kupa judo versenyét, amelyen a Tatabányai Sport Club színeiben három fiatal lépett szőnyegre.

Kunyik Botond 55 kilogrammban aranyérmet szerzett. A fiatal Versenyző 53 induló közül bizonyult a legjobbnak.

"Botond öt küzdelemmel, órási akarással, fegyelmezett versenyzéssel bizonyította be ismét, hogy ma Ő a legjobb. A döntőben egy ipponját leminősítetették vazarira, hát dobott még egy ippont!

Radovics Mihály 50 kilogrammban nagyszerűen menetelve a 7. helyet szerezte meg. Négy küzdelemben jeleskedett, majd sajnos egy nagyon fárasztó meccsen, miután elvettek tőle egy pontot, kikapott. Nagyon sajnálom, mert annyira szépen, ésszel küzdött egész nap, tele energiával, nagyszerű ötletekkel.

Moharos Zsófi 52 kilogrammban sajnos most nem tudott tovább jutni. Cseh ellenfele mindössze egy vazarival tudta megverni. Nem sokon múlott számára is a továbbjutás. Majd legközelebb! Megyünk tovább!

Gratulálok a Versenyzőimnek! Egy biztos, nagyon eredményes jövő áll előttük! Nagyszerűen fejlődnek a fiatalok, veszik fel a ritmust a nemzetközi mezőnnyel, és még csak első éves ifik!" - értékelt Kunyik Zsolt, Vezetőedző.

Gratulálunk a Versenyzőknek és Edzőiknek!

Hajrá, Bányász!