tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Nagyon sűrű, de sikeres hétvége a szőnyegen

2023_1030_judo_csapat_01.jpg

A hétvégén a TSC judo szakosztálya négy versenyen vett részt

Judo szakosztályunk Vezetőedzője, Kunyik Zsolt igazán elégedetten értékelhette az elmúlt hétvégét, aminek folyamán a Versenyzők négy viadalon vettek részt.

"Szombaton Szegeden rendezték meg az ifjúsági B Országos Bajnokságot, amelyen a TSC az éremtáblázat második helyén végzett. Radovics Mihály (50 kg) és Kunyik Botond (55 kg) bajnoki címet szerzett, Moharos Zsófia (52 kg) bronzérmes lett, míg Tölgyesi Réka (52 kg) az ötödik helyen zárt. Botond, Misa és Zsófi 2008-as születésű, azaz mindhárman első éves ifi versenyzők.

Radovics Mihály nagyon meggyőzően, minden meccsét ipponnal nyerve, igazán magabiztosan mindenkit maga mögé utasított.

Ugyancsak Szegeden, az Ifi B OB után rendezték a junior-felnőtt CE-Glass Orv versenyt, ami egyben nemzetközi verseny volt. Itt a fiatal csapatunkkal vettünk részt, ifjúsági és junior versenyzőinkkel: Pokk Patrik és Hufnágel Balázs az ifjúsági, Pokk Armand a junior korosztályt képviseli.

Pokk Armand az igen értékes 2. helyet szerezte meg, összeszedett, motivált versenyzéssel.

Szintén szombaton Maszlavér György vezetésével a testvér klubunknál, a szlovákiai Gútán vettünk részt a nemzetközi Gúta Kupán.

Maszlavér György és Maszlavér Eszter vezetésével a Gútai versenyen is jól szerepeltünk. 4 ország 27 egyesületének 234 versenyzője között Kész Medox az első, Lakatos Brendon és Varga Márk a harmadik, Varga Marcell a negyedik helyen végzett.

Majd a vasárnapi napon ismét Szegeden vettünk részt a Diák C és B korcsoportban az V. Csaba Béla nemzetközi emlékversenyen, 4 nemzet 280 judokájának részvételével.

Kunyik Csanád, Kiri Attila és Vincze Anna az első, Szvatek Zsófia Szonja a második, Kiss Bence és Szántó Dániel a harmadik, Dodek Bendegúz az ötödik, Baranyi Péter a hetedik helyen zárt.

Nagyon sűrű de annál sikeresebb hétvége van mögöttünk , ami után Mindenki nagyon nagy Gratulációt érdemel, igazán büszke vagyok a Csapatra!" - mondta el Kunyik Zsolt, Vezetőedző.

Gratulálunk Versenyzőinknek és Edzőiknek!

Hajrá, Bányász!

2023_1030_judo_csapat_02.jpg
2023_1030_judo_kunyik_botond_01.jpg