tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Fantasztikus teljesítmény a TSC férfi teke csapatától!

2023_1028_ferfi_teke_csapat_01.jpg

A Csapat győzött, Papp László pedig pályarekordot gurított a tekepályán!

Fantasztikus egyéni- és Csapat teljesítményekkel sikerült itthon tartani a két pontot a Tatabányai Sport Club férfi tekecsapatának. A sérült Tihanyi Péter, Csapatvezető Társai extrán teljesítettek a Kaposvári Közút együttese ellen.

A Bányász már az első körben hetvenöt fa előnyre tett szert, és nem azért, mert a vendégek játékosa "csak" 533 fát ütött, ami egyébként kiváló eredmény.

A hazaiak "harcosa", Papp László egyéni-, csapat- és pályacsúcsot is jelentő 608(!!!) fát ért el!

Ez rendesen felpörgette a meccset és a Bányász Együttesét, amely végül szoros meccsen, mindössze két fa előnnyel 6-2-re verte az esélyesebb kaposváriakat.

"Igazi bravúr győzelmet sikerült ma aratni a dobogós helyen álló kaposvári csapat ellen. Az egész csapat odatette magát, de külön kiemelem Papp Lacit, aki extrát produkált ma.

608 fája az eddigi legjobb NBII-es eredmény a tatabányai csarnokban. Ifistánk, Bauer Kristóf is tartja jó formáját, újabb egyéni csúccsal és pontszerzéssel járult a sikerhez.

Az utolsó gurításon múlt, hogy sikerült begyűjteni a 2 bajnoki pontot. Végre felénk dőlt el egy ilyen szoros csata. Igyekszünk ebből a győzelemből erőt meríteni, és az utolsó 3 fordulóban minél több pontot szerezni" - értékelt Tihanyi Péter.

Gratulálunk Mindenkinek!

Hajrá, Bányász!

2023_1028_ferfi_teke_papp_laci_01.jpg
2023_1028_ferfi_teke_eredmeny_01.jpg