tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Oláh Levente két komoly versennyel készül az ifjúsági ökölvívók világbajnokságára – ma Erdei Zsolttal edzett ötszörös magyar bajnokunk!

307486200_1134009407519678_6688032500854107038_n.jpg

Ha szerda, akkor “Madár”, azaz a ringben Erdei Zsolt! No és persze, a Tatabányai SC ökölvívói.

Köztük Oláh Levente, aki a hétvégén ötödszörre is megnyerte a Magyar Bajnoki Címet! Levi két komoly versennyel készülhet a novemberi, spanyolországi világbajnokságra.

“Hétfőn a németországi Brandenburg Tournament versenyre utazunk, ahol a németek mellett igen komoly nemzetközi mezőny gyűlik össze. Egy héttel azután pedig egy pozsonyi nemzetközi tornán vehetünk részt Levivel. Ezek komoly erőfelmérők lesznek a világbajnokság előtt” – mondta el Kardos József, Levente edzője.

A tréninget megtekintette Salamon Zoltán, a TSC sportszakmai igazgatója, aki reményét fejezte ki, hogy fiatal Sportolónk újra a tavalyi Európa-bajnoki formáját hozza. Ezért is fontos Klubunknak, hogy Levente és néhány Sporttársa heti két-két alkalommal a fővárosi Madárfészek Akadémián gyakoroljon. Szerdánként pedig hazai szorítóban edzhessenek Erdei Zsolt felügyelete alatt.

“Levitől nincsenek úgymond elvárásaink. Szeretnénk látni, hogy újra lendületesen bokszol. Sajnos nem ismerem a két soron következő verseny mezőnyeit, de igyekszünk felkészíteni a sportolókat a legjobbakra” – mondta el a mai tréning végén Erdei Zsolt.

Oláh Levente teljes erőbedobással edz, gyakorol, hogy a novemberi vb-n a lehető legjobban szerepeljen. Addig pedig a két nemzetközi versenyen szurkolhatunk neki.

Hajrá, Levi!