tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

A Tatabányai Sport Club szombaton rendezi meg a súlyemelők junior Országos Bajnokságát

2023_0830_sulyemelok_01.jpg

A Tatabányai Sport Club Súlyemelőinek edzésén jártunk

Stavarsz Ádám, Vízvári Lea és Torma Máté a Veres Győző teremben készül itt, Tatabányán, míg Fekécs Szilárd Békésen gyakorol.

Szombaton a Földi Imre sportcsarnokban rendezzük meg a súlyemelők junior Országos Bajnokságát. Az eseményen számos hazai egyesület Versenyzői lépnek dobogóra.

"A Tatabányai Sport Club számára megtisztelő a junior országos bajnokság megrendezésének lehetősége. Tatabánya mindig híresen jó hangulatú és eredményes versenyeket rendezett, reméljünk most sem lesz másképp" - mondta el Visegrádi József, a súlyemelő szakosztály elnöke.

"A jelen pillanatig 61 fő nevezését regisztrálta a Magyar Súlyemelő Szövetség. A junior korcsoportban 10 férfi és 10 női súlycsoportban bonyolítjuk le a versenyt. A Tatabányai Sport Club négy versenyzője indul a sikeres szereplés reményében.

A lányoknál Vízvári Lea (76 kg), a fiúknál Torma Máté (67 kg), Stavarsz Ádám (81 kg) és Fekécs Szilárd (81 kg) küzd majd meg a bajnoki címért és a helyezésekért" - közölte Likerecz Attila, Vezetőedző.

A verseny szombaton 9,30 órakor kezdődik, az ünnepélyes megnyitót 11 órakor tartjuk. A rendezvényre a belépés díjtalan, az érdeklődőket nagy tisztelettel hívjuk és várjuk.

Hajrá, Bányász!