tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Molnár Janka nem jutott tovább 400 gáton a Világbajnokságon

2023_0822_molnar_janka_03.jpg

A TSC Geotech Versenyzője a végére elfáradt

56.21 másodperces idővel a hetedik helyen zárt futamában Molnár Janka a női 400 méter gátfutás előfutamában, így nem jutott tovább a budapesti atlétikai Világbajnokságon.

Janka csalódott volt a futam után, de bánkódásra semmi oka, hiszen mindent megtett azért, hogy ideje 56 másodperc alá kerüljön. Egyéni legjobbja 56.03, míg az 56.16 másodperces eredménnyel nemrég a negyedik helyen zárt az U23 EB-n. Most az 56.21 a felnőtt Világbajnokságon sajnos nem ért továbbjutást.

Janka a Világbajnokságon szerette volna megjavítani csúcsát, de ez most nem sikerült. Ezért csalódottan nyilatkozott az M4 Sport riporterének.

"Ennek az eredménynek nem tudok örülni, mert nem sikerült elérni az egyéni csúcsot. Nehéz ebben a közegben nyugodtnak, magabiztosnak maradni, mert egy sportoló ilyenkor bizonyítani szeretne. Próbáltam magabiztosan végigfutni a versenyt, de bizonyára sok technikai hibám is volt. Talán nem koncentráltam kellően.

A szívem vitt előre, viszont nagyon elfáradtam. Nem örülök. Nem azért, mert nem jutottam tovább, hanem azért, mert nem sikerült az egyéni csúcs megjavítása, amire az Edzőm, Bartha Attila szerint és szerintem is képes vagyok" - mondta el az M4 Sport interjújában Molnár Janka, akinek Bartha Attilával együtt gratulálunk!

Szép volt, Janka!

Hajrá, Magyarok!

Hajrá, Bányász!

(Fotó: MASZ, atletika.hu)