tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

33 órás kispályás foci - világrekord-kísérlet

2023_0707_kipu_pilu_01.jpg

2023. július 8. 9 órától július 9. 18 óráig, Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok

A rendezvény két arca: Kiprich József és Vincze István.

A TSC-nek köszönhetően a rendezvény méltó körülmények közt, a Földi Imre Sportcsarnokban kerülhet lebonyolításra.

A 33 órás focin 41 csapat kb. 400 játékosa indul, időkérés és szünet nélkül, óránkénti váltásban, illetve ezen kereteken belül két foci torna (17 csapattal).

Főbb indulók:

TSC utánpótlás csapatai, Lombard öregfiúk (Vincze István, Szalma József, Hornyák Vendel, Simon Tibor, Árki Gábor, Füzesi Zsolt, Szoboszlai Zsolt, Szekér Pál, Kiss B., Safranek László, Mészöly Géza, Süveges Zoltán; Edzők: Tóth Bálint, Kiprich József és Ferling Béla), Turul és FTC Sétafoci csapatai, Tatabányai Önkormányzat csapata, Árpád és Bárdos gimi összecsapása.

A megnyitó beszédet és a kezdőrúgást Tatabánya Polgármester Asszonya végzi el. Jelentkezhettek profi, amatőr, baráti, munkahelyi csapatok is.

Vegyes felállásban is részt lehet venni (fiúk-lányok, fiatalok-idősebbek...)! A 33 óra alatt a résztvevőknek és a kilátogatóknak dekázó verseny is lesz. A záróünnepségen freestyle foci bemutatót tartunk.

A Tatabányai Sport Club 6 utánpótlás korosztályát képviselteti a rendezvényen! A TSC felnőtt csapata közönségtalálkozót tart! A Turul sétafoci csapatával ki lehet próbálni, milyen is az a sétafoci játék! Az FTC sétafocicsapata is részt vesz a rendezvényen! Az eseményt a Minifutball Szövetség támogatja! A két kiemelt támogatónk: TSC és MetLife!

Hivatásos játékvezetők, folyamatos jegyzőkönyv vezetés. Mindenki részére étel-ital, emléklap és emlékérem. A 33 óra ideje alatt folyamatos egészségügyi biztosítás lesz. A két nap alatt dekázóversenyre lehet jelentkezni.

Részletek: https://33-oras-foci.webnode.hu/

Turai Tibor - főszervező

turai.tibor@gmail.com

06703349775