tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Fontos és érdekes súlyemelő találkozót rendez a Tatabányai Sport Club a hétvégén

2023_0522_tsc_obrigheim_stark_mindenki_01.jpg

Szombaton délután az Obrigheim Csapatával mérkőznek súlyemelőink

1980(!) óta hagyomány, hogy a Tatabányai (Bányász) Sport Club és a német Obrigheim város súlyemelő szakosztálya csapattalálkozón méri össze erejét egymással.

Az Obrigheimer Gewichtheber, azaz az Obrigheimi Súlyemelők Egylete nem akármilyen Csapat. 2023-ban ők nyerték a német súlyemelő Bundesliga csapatversenyét!

"1980 óta működik a kapcsolatunk az Obrigheim súlyemelő csapatával, anno egy németországi közös ismerősünk hozott össze bennünket. Akkor erős volt a Bányász és az Obrigheim súlyemelő csapata is. Ők jelenleg a Bundesliga bajnokai!

2023 május 27-én szombaton 15 órakor kezdődik az ugrócsarnokban. Erre szeretettel várunk minden súlyemelést szeretőt és azokat is, akik részt vettek a csapattalálkozókon - mondta el Stark András, aki negyvenhárom éve rendszeresen megszervezi a találkozókat.

A Tatabányai Sport Club Örökös Tagja azt is elmondta, hogy általában kétévente találkoznak, de mivel a járvány miatt kis idő kimaradt, tavaly a mieink utaztak Obrigheimbe, most pedig a németek érkeznek hozzánk.

Várunk minden érdeklődőt és a régi Csapattagokat is!

A TSC jelenlegi Csapatának tagjai: Eszenyi Fanni, Vízvári Lea, Lucz Levente, Stavarsz Ádám, Torma Máté, Szabó Vilmos, edző: Likerecz Attila

Sok sikert!

Hajrá, Bányász!

2023_0522_tsc_obrigheim_stark_01.jpg