tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Balszerencsés vereség a tekepályán

2023_0513_teke_01.jpg

Rendkívül szoros meccset vesztettek el férfi tekézőink

"A bajnokság hajrájának első rangadóján, majdnem sikerült végig vezetni. Sajnos csak majdnem. Tavasszal már harmadik alkalommal buktuk el az utolsó 10 gurításban a mérkőzést" - számolt be tekecsapatunk oldalán Tihanyi Péter, szakágvezető, aki részletesen leírt a kaposvári mérkőzés alakulását.

"Remekül felkészített pálya várt bennünket Kaposváron, amit Vámos Lajos egyéni csúccsal bizonyított az első sorban. 602 fája a csapat első 600-as eredménye a bajnokságban. Remek eredményével meg is szerezte a csapatpontot. Másik párban Schvarcz Dani sajnos 2 fával alul maradt a hazai ifi ellen, de 545 fás eredménye is dicséretet érdemel.

Középen Papp Laci nagyon megszorongatta a Szuperligából visszajátszó Nagy Gergőt. Párharcuk élményszámba ment, de sajnos a pont a hazaiaké lett. Nem egy mindennapos dolog az NBII-ben 171 fával szettet veszíteni, ma ez is sikerült. Mohácsi Matyi remek kezdés után visszaesett, a helyére beállt Szalai (Csibe) Zsolt, remek hajrával behúzta a második csapatpontot.

37 fás előnnyel léphetett pályára a záró sorunk. Illek Csaba szoros az első két szettben tartotta a lépést a hazaiak egyik legjobbjával, míg Tihanyi Peti gyenge tarolásának köszönhetően nagy hátrányba került. A harmadik szettben mindketten remekeltek, már-már zsebben volt a meccs. A hazaiak az utolsó pályára meg tudtak újulni, mi pedig sajnos szétestünk mindketten. A jó hajrának köszönhetően a Közutasok örölhettek a győzelemnek.

A döntetlen a játék képe alapján igazságosabb eredmény lett volna. Ezzel a szoros vereséggel hosszú idő után lecsúsztunk a tabella tetéjéről. Vámos Lajos egyéni csúcsához és Papp Laci remek eredményéhez gratulálunk! Jövő héten Hántára látogatunk, ott sem lesz könnyű dolgunk."

Eredmény:

Investment Közutasok Kaposvár II. - Tatabányai SC 6:2 (3375:3368)

Szép volt, Fiúk!

Hajrá, Bányász!