tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Magabiztos győzelem a tekepályán

2023_0422_ferfi_teke_01.jpg

A TSC férfi Csapata 7-1-re verte a soproniakat

Kis hullámvölgy után ma ismét győzni tudott a Tatabányai Sport Club férfi tekecsapata. Tihanyi Péter és Társai a Scarbantia SE Sopron együttesét verték meglehetősen magabiztosan, 7-1-re. A Csapatvezető értékelésében kiemelte:

"Utolsó hazai bajnoki mérkőzésünkön a Soproni Scarbantia SE csapatát fogadtuk. Korábbi évek összecsapásaink alapján szoros mérkőzésre volt kilátás. Szerencsére sima lett. Ebben nagy szerepe volt kezdő párosunknak, Papp Lászlónak és Schvarcz Dánielnek, akik nagyon jól játszva egymást múlták felül. 2:0-s vezetéssel, 175 fa előnnyel adták át a stafétát. Középen is sikerült egy újabb csapatpontot szerezni, nem kis szerencsével. Az előnyből megmaradt 139 fa" - krónikázott Tihanyi Péter, Csapatvezető, majd folytatta:

"A záró párosoknak igazából "csak" be kellett gyalogolni a célba. Megoldották, mindketten hozták párharcukat és bebiztosították a magabiztos hazai győzelmet.

A vártnál sokkal könnyebben sikerült újra nyerni itthon, az egész bajnoki év legjobb csapateredményét ütve. Ma mindenki hozzátette a magáét, és végre sikerült azt hozni, amit elvárunk magunktól. A korábbi két hazai botlás után égetően szükség volt erre a jó játékkal elért győzelemre, hogy legyen lendület a végső küzdelmekre.

A sorsolásból fakadóan 4(!) idegenbeli mérkőzéssel zárjuk a bajnokságot, amit két hét pihenő után kezdünk majd meg. Megteszünk mindent azért, hogy odaérjünk az első két hely valamelyikére.

A mai mérkőzésen külön meg kell említeni ifjúsági játékosunk, Dániel Schvarcz koncentrált játékát, amivel beállította eddig bajnoki egyéni csúcsát. Csak így tovább Dani!

Ezúton is köszönjük lelkes szurkolóink egész évi kitartó buzdítását!" - írta Tihanyi Péter.

Gratulálunk a Csapatnak az egész éves - hazai - teljesítményért! Idegenben hasonlóan szép sikereket kívánunk!

Hajrá, Bányász!