tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Borongós időben, de annál jobb hangulatban rendeztük meg a szeniorok dobóversenyét

2023_0415_atlketa_veteran_doboverseny_040.jpg

Veterán atléták versenyeztek a Jó Szerencsét Geotech országos bajnokságon

Szomorú hírrel kezdődött a TSC Geotech Jó Szerencsét Szenior Országos Dobó Bajnoksága. A verseny megnyitóján tudtuk meg, hogy pénteken elhunyt a korábbi versenyek állandó résztvevője, a Tatabányai Bányász egykori kiváló nehézatlétája, id. Nagy Szilveszter. A nyolcvan esztendős sportemberről valamennyi résztvevő szomorú szívvel emlékezett meg.

A versenyen öt versenyszámban vetélkedtek az atléták, akik között a harmincöt évestől a csaknem kilencven esztendősökig csaknem harmincan fogtak eszközt, és igyekeztek legtöbb erejüket felszabadítani.

A nyeles labdától az igmándi diszkoszig, a súly magasba dobástól az egykezes nyeles súlyvetésig számos produkciót láthattunk a Versenyzőktől, köztük a TSC Geotech színeiben versenyző Babainé Sipos Erzsébettől, Triff-Árkosi Anikótól, Hoffer Józseftől és Szalai Lászlótól.

A rendkívül jól sikerült versenyszámokat pazar hangulatú eredményhirdetés követte és zárta le. Ez alapján kiderült, hogy az országos bajnoki versenyszámok abszolút női és férfi győztese is a Bányász versenyzője lett Triff-Árkosi Anikó, illetve Hoffer József személyében.

A Turul Kupa versenyszámok győztese a Tamási TAM Bau AC sportolója, Szőke Emília, valamint a Honvéd-Zrínyi SE atlétája, Kodácsi József lett.

Gratulálunk a Sportolóknak!

Hajrá, Bányász!

2023_0415_atlketa_veteran_doboverseny_012.JPG
2023_0415_atlketa_veteran_doboverseny_037.jpg