tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Egy tisztes és egy balszerencsés vereség a Teke Klubban

2023_0401_ferfi_teke_01.jpg

Mindkét tekecsapatunk vereséget szenvedett szombaton

A TSC női és férfi együttese is vesztesen hagyta el a pályát ma a Teke Klubban. A Turul Gasztronómiai díjával elismert tatabányai tekepályán ma a lányok kezdtek, majd a fiúk folytatták.

A Lányok délelőtt a bajnoki címre esélyes Győri Ipartechnika csapata ellen szerepeltek. Németh Kingáék szoros meccset próbáltak játszani a bajnokesélyes győriekkel, és ez sikerült is. A vendégek végül 6-2-re győztek. A Bányász csapata három hét múlva játssza utolsó hazai bajnokiját, stílszerűen a Ferencváros ellen.

"Igen nehéz szezon vége felé közelítünk, hiszen egy év szünet után tértünk vissza a pályára, és újra a Szuperligában szerepelhetünk. Ehhez képest a kilenc csapat versenyében a hetedik helyen állunk, ami szép teljesítmény. Annak fényében mindenképpen, hogy hetente csak egyszer tudunk edzeni" - mondta el Németh Kinga, Csapatvezető.

A Bányász fiú Csapata a sárvári Fülöp Borozó TSE együttesét fogadta egy hihetetlenül balszerencsés meccsen. Tihanyi Péter és Társai a meccs elején igen szoros küzdelmet vívtak, majd úgy tűnt, az utolsó párosok meccseivel a mieink itthon tudják tartani a pontokat.

Mégsem így alakult, mert noha Tihanyi Peti győzni tudott, a másik párban az ellenfél váratlanul nagy különbséggel nyert, így a vendégek mindössze tíz fával többet ütöttek. 6-2, vagy 4-4 helyett 2-6-os vendég győzelem született.

"Úgy látszik, tavasszal követ minket a balszerencse. Nemrégiben kilenc, ma tíz fa különbséggel szenvedett vereséget a Csapat. Úgy érzem, a 4-4 sokkal igazságosabb eredmény lett volna, de sajnos így alakult" - értékelte a meccset Tihanyi Péter, Csapatvezető.

Sajnáljuk, de fel a fejjel, tovább kell menni!

Hajrá, Bányász!

2023_0401_ferfi_teke_03.jpg
2023_0401_ferfi_teke_02.jpg