tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Eredményesek voltak utánpótlás labdarúgó Csapataink

2023_0327_tsc_foci_u19.jpg

Az U19, az U17 és az U16 is győzött a hétvégén

Magabiztos játékkal és nagy különbséggel győztek utánpótlás Csapataink a hétvégi fordulók mérkőzésein. Az U16 volt a legnagyobb fölényben, hiszen Takács Gábor Tanítványai 8-1-re győztek. Az U17 5-3al, az U19 4-2-vel volt jobb ellenfelénél.

Magabiztos diadal a Bányász U19 meccsén

Schön László Együttese Győzelemmel kezdte a rájátszást

2-0-s félidőt követően 4-2-re győzött a rájátszás első mérkőzésén a Bányász U19 Csapata. Schön László vezetőedző Együttese a Diósd gárdáját verte meglehetősen magabiztosan.

Csapatunk már az első félidőben eldönthette volna a meccset, majd a 2-0-s szünet után el is döntötte. Egy szöglet variáció után Szabó Bence góljával 3-1, majd Bíró Ákos ívelését követően megjött a negyedik gól is.

A Diósd csak szépíteni tudott, így Csapatunk magabiztos győzelemmel kezdte a rájátszást.

"Igazából már az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A második 45 percben némileg kiengedtünk, de végig domináns játékkal magabiztosan győztünk" - értékelt Schön László.

Gratulálunk a Csapatnak és a Vezetőedzőnek!

Hajrá, Bányász!

Wéber Balázs U17 Együttese is csatlakozott a hétvégi győzelmi szériához

Deli Dominik és Társai öt gólt lőttek, nem akárhogyan

Ezek a meccsek azok, amiket nehezen él át mindenki, de annál szívesebben emlékezik rá később. Wéber Balázs Együttese jól kezdett a Budai FC ellen, a 3-1-es vezetést mégis eltékozolta a fiatalok Csapata.

Az ellenfél ugyanis kiegyenlített, de - láss csodát! - ebből a Bányász merített újra erőt, és a Srácok újabb két gólt szerezve 5-3-ra megnyerték a meccset!

"Az első félidőben jól és eredményesen játszott a csapat, a második játékrészben a biztos vezetés tudatában túlságosan kényelmesen futballoztunk, és miután a vendégek kihasználták a dekoncentráltságunkat, egyenlítettek.

Ezek után még görcsösebben mentünk előre és rengeteg hiba csúszott a játékunkba. De az utolsó negyedórára a fiúk megnyugodva ugyanazt a pontos, higgadt támadó focit produkálták, amit az első negyvenöt percben, és két szép góllal a magunk jávára fordítottuk a mérkőzést! Gratulálok az egész csapatnak a győzelemhez!" - mondta el Wéber Balázs, Vezetőedző.

Gratulálunk a Csapatnak és a Vezetőedzőnek!

Hajrá, Bányász!

U17 Bajnokság

Tatabányai SC - Budai FC 5-3 (3-1)

Gólszerzők: Deli Dominik 2, Szolga Zalán, Pénzelik Soma, Német Dániel

A juniorokhoz hasonlóan a Bányász U16 is berobbantotta a hengert

Süni Bá Együttese után Taki Bá Csapata is gálázott a mai meccsen

3-1-es félidőt követően egy ötös szériát produkált a Bányász U16, így Takács Gábor Tanítványai 8-1-re verték a vendég sárváriakat a bajnokság tavaszi második meccsén. Ezzel elmondható, hogy a Csapat két meccsen HÚSZ gólt szerzett, hiszen egy hete Zsámbékon 12-0 volt az eredmény.

A találkozót követően elégedett lehetett Taki Bá, a Vezetőedző, ugyanis a Srácok pontosan azt adták vissza a pályán, amit a heti edzéseken gyakoroltak.

"Nagyon szervezetten, fegyelmezetten játszottak a Fiúk, és az ősz 7-0 után most is hét góllal voltak jobbak az ellenfélnél. Az első félidő végén kicsit kiengedtünk, kaptunk is egy gólt, de a szünetben megbeszéltük, hogy nem szabad kihagyni. Nem is vettek vissza a Srácok a sebességből, így szép gólokkal, látványos támadásokkal megnyertük a meccset, amihez gratulálok a Csapatnak" - mondta el a meccs után Takács Gábor.

Gratulálunk a Csapatnak és a Vezetőedzőnek!

Hajrá, Bányász!

2023_0327_tsc_foci_u16.jpg
2023_0327_tsc_foci_u17.jpg