tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Szoros meccsen szenvedett vereséget női kézilabda csapatunk

2023_0320_noi_kezilabda_01.jpg

Budakalászon sokáig minden benne volt a meccsben

Négy gólos vereséget szenvedett a Tatabányai Sport Club női kézilabda csapata Budakalászon. A meccs az utolsó 15 percig teljesen nyitott volt, voltak periódusok, amelyekben Póczos Karináék vezetni is tudtak.

A 13-13-as félidőt követően a második harminc perc elején itt volt az előny, majd a 40. percben már a vendéglátóknál. A lányok akárhogy siettek az eredmény után, már nem sikerült faragni a hátrányt. A vége 27-23.

"Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült elhoznunk legalább egy pontot. 40-45 percig bármi benne volt a mérkőzésben. Ezen időszak során, kapuban kiemelkedő teljesítményt láthattunk, azonban támadásban nagyon hektikusak voltunk. Igazi hullámvasút, hol az egyik, hogy a másik csapat tudott ellépni néhány góllal. Sajnos, az utolsó 10 percre elfogytunk, úgy érzem, elsősorban mentálisan. 4 eladott labda és 2 technikai hiba a végjátékban, így nem lehet győztesként zárni egy kiélezett mérkőzésen.

Az őszi játékunkhoz képest, mindenképpen sokat léptünk előre, támadásban és védekezésben egyaránt. A jövőben meg kell próbálnunk kiegyensúlyozottabban teljesíteni egy-egy mérkőzésen belül, és akkor a “nagyobb” csapatokkal szemben is zárhatunk eredményesen" - értékelt Sebestyén Máté, a Csapat Vezetőedzője.

Hajrá, Bányász!

(A fotó archív, a TSC-TAC mérkőzésen készült)