tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Eredményesen szerepeltek utánpótlás labdarúgó csapataink a hétvégén

2023_0320_utanpotlas_foci_weber.jpg

Rangadókat és visszavágókat is nyertek fiú és leány együtteseink

Fontos mérkőzéseket nyertek meg a Tatabányai SC utánpótlás labdarúgó csapatai a hétvégén. Szinte minden korosztályban pályaára léptek a Bányász fiataljai, akik idegenben és hazai pályán is remekül szerepeltek. Kiemelkedik a Wéber Balázs edző vezette U17 korosztály, amelynek Csapata a fővárosi II. kerületből hozta el a bajnoki pontokat, illetve az U16, amely tizenkét gólt szerzett Zsámbékon. Az U14 lányok hazai pályán vágtak vissza a pápaiaknak, míg az U12 és U13 fiúk a Salgótarján gárdáit verték magabiztosan. Alább a különböző korosztályok mérkőzéseinek összefoglalói olvashatóak.

"Bányász on fire" - ünnepelt a Bányász U13 Csapata

Volt is ok az ünneplésre szombaton

A Bányász U13 Csapata szombaton a Salgótarján együttesét fogadta. Marticsek Gergő Tanítványai győzni tudtak, ezért az öltözőben a felnőtt Csapathoz hasonló ünnepséget rendeztek a Srácok.

"Elégedett vagyok a srácokkal, végig nagyon jó felfogásban játszottak és végig dominálták a mérkőzést. Külön öröm, hogy a mai napon nagyon kombinatívak voltunk, rengeteg helyzetet ki tudtunk dolgozni és ezeknek a nagy részét értékesíteni is tudtuk. Azt gondolom, hogy megérdemelten hagytuk el győztesként a pályát" - értékelt a találkozó után Marticsek Gergő.

Hátrányból fordított és győzött a Bányász U17 Csapata a II. kerületben

Wéber Balázs Együttese 3-1-re nyert idegenben

Már az első percben gólt kapott a Tatabányai Bányász U17 Csapata a fővárosban, de Wéber Balázs Együttese tizenöt perc alatt három gólt szerezve fordított, és győzött!

Nagyon jó iramú, színvonalas első félidőt produkált a két csapat, amelynek az elején kissé figyelmetlenek voltunk, de az első percben bekapott gólra kiválóan reagált a csapat és negyed óra alatt három szép góllal a magunk javára fordítottuk a mérkőzést.

A második félidőben csökkent ugyan az iram, de nagyon fegyelmezetten, taktikus játékkal a mérkőzés irányítását végig kézben tudták tartani a fiúk. Dicséret illeti az egész csapatot!" - értékelt Wéber Balázs a meccs után.

Eredmény:

II.kerületi UFC - Tatabányai SC 1-3

Gólszerzők: Deli Dominik, Németh-Nagy Kristóf, Szabó Bence

Gólzápor a Bányász U12 meccsén is

Megyesi László vezetőedző Együttese magabiztosan győzött

"A csoport papíron legkönnyebb ellenfele, a Salgótarján csapata várt ránk ma délben. Nem kezdődött jól a találkozó, mert egy rövid hazaadás után a vendégek szereztek vezetést, de szerencsére nem estek össze a srácok sőt.

Hamar jött az egyenlítés ami után beindult a gépezet és igazi fieszta lett a vége. A periodizációs programunk a héten pont a befejezésekről szólt, ami jól illeszkedett ehhez a mérkőzéshez.

A srácok jól játszottak és a kapu előtt is többnyire megfelelő döntéseket hoztak, így elégedett lehetek a látottakkal!" - összegzett Megyesi László

Gratulálunk a Srácoknak és az Edzőknek!

Zsámbékon ma bepörgött a Bányász-henger

Tizenkét gólt lőtt U16 Csapatunk, és egyet sem kapott

Tucatnyi góllal kezdte a bajnokság tavaszi szezonját a Bányász U16 Csapata. Takács Gábor, vezetőedző Együttese elfelezte a gólok számát, így negyvenöt percenként hat-hat gólt szereztek Dénes Zétényék. Emellett számos ziccer is adódott még.

Kovács Andrisék jól védekeztek, így a kapunk kevésszer forgott veszélyben.

"Igaz, hogy a Zsámbék az utolsó, mi az első helyen állunk a csoportban, mindenképpen dicséretes, hogy a Srácok maximalista módon álltak a meccshez, és az utolsó pillanatokig gólra törően játszottunk. Lehet, hogy a végelszámolásnál igenis számítani fog ez a mai tucatnyi gól.

A következő körben nehezebb dolgunk lesz, hiszen nehezebb ellenfelekkel találkozunk majd, viszont a mai gólzápor talán ad önbizalmat a Csapatnak, amelynek gratulálok" - mondta a meccs után Takács Gábor.

Gratulálunk a Csapatnak és az Edzőnek!

Tavaszi napsütésben kezdődött meg az U11 Lányok tornasorozata

A Bányász Játékosai Tatàn léptek pályára

"Az U11-es lányokkal mi is megkezdtük a Bozsik-tornák sorozatát. Mindkét lány csapatunk derekasan helyt állt a fiúk mezőnyében, szoros mérkőzések után, szép eredmények születtek.

A csodás napsütésben aktívan telt a délelőtt. Vass Zsófi kolléganővel büszkék vagyunk a lányokra" - fogalmazott Sárdi Éva, a Lányok Edzője.

Gratulálunk, Csajok!

Hajrá, Bányász!

Visszavágtak U14 Lányaink az őszi vereségért

Kiss László Csapata legyőzte a pápaiakat

Szombaton játszotta soron következő bajnoki mérkőzését a Bányász U14 Leány Csapata. Kiss László, Vezetőedző Együttese a pápaiakat fogadta. A csajoknak volt miért visszavágni, hiszen az őszi meccset mostani vendégeink nyerték.

"A héten a Pápa SC elleni mérkőzésre nem készültünk megfelelő számú edzéssel. Pénteken tudtunk csak teljes létszámmal készülni, de biztató jelek érkeztek, mert felépültek a betegek" - idézte fel az.elmúlt napokat Kiss László, aki részletesen elmesélte a végül győztes mérkőzés krónikáját is.

"Ősszel idegenben jó iramú mérkőzésen kikaptunk Pápán, így itthon természetesen szerettünk volna visszavágni. A lányok fogadkoztak is a mérkőzés előtt, hogy bátrak, erőszakosak lesznek, és megpróbáljuk ráerőltetni a játékunkat az ellenfélre.

Sípszó után egy nagyon harcias bátor játékot láthattak az ismét szép számban kilátogatott nézők. Mi irányítottuk a játékot, és a 13. percben

Magyar Luca egy szép kiugrást követően a kapus mellett a hálóba lőtte a labdát. 1:0

Félidőben frissítettünk, és további gólokat szerettünk volna rúgni melyhez a lehetőségeink meg is voltak. A harmadik részben a bal oldalon Francsics Lilla szépen elfutott a jobb oldalon védőjét megverve, az alapvonalról érkezett beadásából Kelemen Blanka a kapuba passzolta a labdát. 2:0

Az ellenfél a mérkőzés vége előtt még szépíteni tudott, így a végeredmény 2-1 lett.

Szeretném megköszönni a csapatnak ezt a szép teljesítmény, a szülőknek, a szurkolóknak pedig a támogatásukat!"

Gratulálunk a Lányoknak és Edzőjüknek!

Hajrá Bányász!

2023_0320_utanpotlas_foci_sardi.jpg
2023_0320_utanpotlas_foci_mena.jpg