tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Tatán készül a budapesti Grand Prix-re a magyar női párbajtőrvívó válogatott

2023_0302_vivok_01.jpg

Gnám Tami és társai háziversenyen küzdöttek

A Tatabányai Sport Club sportszakmai igazgatója, Salamon Zoltán is meglátogatta a Tatai Edzőtáborban gyakorló magyar női párbajtőrvívó válogatottat. Az igazgatót Somfai Péter, a Csapat szövetségi kapitánya és Plásztán Attila, a TSC Mestere fogadta. A lányok ma délután egy háziversenyt rendeztek az ugyancsak itt táborozó lengyel válogatottal közösen.

"A lányok a jövő hétvégi Westend Grand Prix versenyre készülnek itt, az Edzőtáborban, ahol a lengyel válogatottal közösen tudunk készülni. A Csapatban a TSC két versenyzője, Gnám Tamara és Büki Lili mellett Muhari Eszter is szerepel, de Eszter jelenleg az USA-ban vív, ahol tanul is egyben, így csak a budapesti GP versenyre tér haza. Ma délután meglátogatott bennünket Salamon Zoltán, sportszakmai igazgató, aki bepillantást nyerhetett a Lányok versenyébe is" - mondta el Plásztán Attila, a Bányász vívóinak Mestere.

Az edzőtáborozás pénteken lezárul, majd jövő héten közös nyílt keretedzéseken vesznek részt a lányok Budapesten. Ennek érdekessége, hogy a tréningeken a GP-re érkező valamennyi csapat tagja részt vehet.

Sok sikert a Lányoknak!

Hajrá, Magyarok!

Hajrá, Bányász!

2023_0302_vivok_02.jpg
2023_0302_vivok_04.jpg