tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Újabb szenzációs siker a TSC Geotech atlétáinál

2023_0224_lesti_dia_02.jpg

Lesti Dia ott lesz az isztambuli fedettpályás Európa-bajnokságon!

A Magyar Atlétikai Szövetség mai bejelentése alapján eldőlt: Lesti Dia ott lehet a jövő héten Isztambulban kezdődő fedettpályás Európa-bajnokságon. Kiemelkedő eredmény ez, hiszen a kontinensviadalon mindössze tizenhat távolugró szerepelhet.

Ráadásul Dia jó formában van, hiszen az elmúlt hétvégén megnyerte a fedettpályás Országos Bajnokságot.

"Hatalmas siker ez a TSC Geotech számára, hiszen Dia sorozatban harmadszor lehet ott a fedettpályás EB-n, emellett tavaly a szabadtéri Európa-bajnokságon is szerepelhetett. Dia edzőjével, Dömötör Balázzsal rengeteget dolgozott azért, hogy ez a siker megszülessen, és Európa tizenhat legjobb távolugrója között szerepelhessen" - fogalmazott Salamon Zoltán, a TSC sportszakmai igazgatója.

Reichnach Ferenc, a szakosztály vezetőedzője kiemelte: "Dia és Balázs nagyon jól választották meg a rangos nemzetközi versenyeket, amelyeken Dia kiemelkedő eredményeket tudott produkálni. Ennek köszönhetően ott lehet az Eb-n, ahol elérhető lehet a nyolcas döntő is. Már az is kiemelkedő szakosztályunk számára, hogy Dia ismét ott lehet az Eb-n" - mondta el a vezetőedző.

Lesti Dia és Edzője, Dömötör Balázs a jövő héten indul útnak Isztambulba, hogy ismét szép eredményeket érjenek el a Tatabányai Sport Club-ot képviselve.

Hajrá, Dia!

Hajrá, Magyarok!

(a fotó korábban készült)