tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Újabb káprázatos vívósiker!

2023_0205_kovacs_gergely_01.jpg

Aranyérmes a Kovács Gergellyel felálló magyar férfi párbajtőrcsapat Bázelben

Egészen magabiztos, sima győzelmekkel nyert aranyérmet a nagy mezőnyű junior férfi párbajtőr VK-n a magyar válogatott, amelynek tagja volt a Tatabányai SC Versenyzője, Kovács Gergely!

A junior női Világkupán szereplő junior női válogatott - a TSC versenyzőjével, Salamon Rékával felállva - a 7. helyen zárt.

“Amikor egy 23 válogatottat felvonultató, férfi párbajtőr Világkupa-versenyen úgy nyer aranyérmet a magyar válogatott, hogy a legszorosabb meccs 45:36, a döntő eredménye 45:18, és a csapat legjobbja minden mérkőzésen két asszót vív, és a közepén lecserélik - akkor ezt bátran nevezhetjük kivételes sikernek. Márpedig ez történt a bázeli, junior férfi párbajtőrcsapat Világkupán. A Csabai Máté, Kovács Gergely, Kulcsár Viktor, Somody Soma összeállítású kvartett valamennyi tagja kimagaslóan teljesített, Lengyelországot, az Egyesült Államokat, Észtországot, majd a fináléban Svájcot iskolázta le a magyar válogatott, gratulálunk a fiúknak, a válogatott edzőnek és a mestereknek” - írja a hunfencing.hu.

Gratulálunk a Sportolóknak és Edzőiknek!

Hajrá, Magyarok!

2023_0205_kovacs_gergely_02.jpg
2023_0205_kovacs_gergely_03.jpg