tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Eredményes évkezdet a TSC judo szakosztályában

2023_0121_judo_01.jpg

Vaska Fanni arany-, Pokk Armand bronzérmet szerzett a judo felnőtt országos rangsorversenyen

Három junior és három ifjúsági versenyzővel vettek részt judosaink a szombati napon megrendezett felnőtt országos rangsor versenyen. Az eseményen két junior sportolónk is érmet szerzett. Vaska Fanni minden meccsét ipponnal nyerve lett első, míg Pokk Armand három győzelemmel és egy vereséggel bronzérmet szerzett.

“Természetesen a juniorok jobban szerepeltek, hiszen ők közelebbi állnak a felnőtt mezőnyhöz. Viszont az ifjúsági versenyzőink is igen jól és harcosan judoztak ami a fejlődésüket szolgálja” - mondta el a versenyt követően Kunyik Zsolt, vezetőedző, aki kifejtette:

“Fanni és Armand nagyon szépen, kiegyensúlyozottan versenyzett. Fanni minden meccsét egyértelműen nyerte ipponnal, míg Armand csak egy meccset veszített kisebb taktikai hiba végett, és három meccset nyerve lett harmadik a legnépesebb súlycsoportban. Gratulálok mindenkinek, szép munka volt a mai!” - zárta sorait Kunyik Zsolt.

A versenyen ígéretesen szerepelt a junior Lakatos György, illetve az ifi korú Dubszki László, Pokk Patrik és Hufnágel Balázs is.

Gratulálunk Versenyzőinknek és Edzőiknek!

Hajrá, Bányász!

2023_0121_judo_02.jpg
2023_0121_judo_03.jpg