tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Technikás és motivált fiúkkal kezdhette meg a munkát Megyesi László az U12 Csapatban

318514558_573302918138996_1501921476794199042_n.jpg

A nyár folyamán új edzőt kapott az U12 korosztályos Csapatunk. Amíg a gyerekekkel három évig dolgozó Farkas Viktor az U9 együttessel kezdett foglalkozni, a nyártól az U12-nél Megyesi László, azaz Mena Bá’ lett a “főnök”.

A Bányász egykori NB I-es Játékosa a tőle megszokott elánnal látott munkához egy olyan Csapatban, amely az elmúlt időszakban sok szép eredményt ért el, és ez az elmúlt fél évben sem változott. Erről is beszélt nekünk Megyesi László.

“Nyáron kaptam meg a 2011-es korosztályt Farkas Viktor kollégámtól, aki Csapó Károllyal együtt az előző három évben foglalkozott a srácokkal. Remek munkát végzett, hiszen 15 olyan mezőnyjátékost és 1 kapust kaptam, akik magas technikai tudással, hatalmas motivációs bázissal rendelkeztek, és maximális fegyelemmel vettették bele magukat az edzésekbe, mérkőzésekbe egyaránt” - mondta el Mena Bá’, majd folytatta:

“Nagyon nagy változás volt a csapatnak, hogy az eddigi 6+1-es létszám és az 55*35 méteres pályaméretről a képzési idő alatt a legnagyobbat ugorva 72*68 méteres pályán kell 8+1-ben megmérkőzniük az ellenfelekkel.

Szerencsére a srácok nagyon fogékonyak, jól állnak hozzá a korosztályos képzés feladataihoz, így viszonylag hamar hozzászoktak a nagyobb területű és létszámú játékhoz.

Az MLSZ országos U12 Közép csoportba kerültünk, ahol 7 csapat küzd egymás ellen (Szolnok, Salgótarján, BVSC, Monor, Gödöllő, Budafok, Tatabánya) ősszel-tavasszal 12-12 meccset játszva mindenkivel négyszer találkozunk. A csapatok közel egyforma erősek, így kiemelkedően jó mérkőzéseket tudunk játszani, ahol a srácoknak a maximális teljesítményüket kell nyújtani, hogy sikeresek tudjanak lenni. Az utazás szempontjából is jó csoportba kerültünk, mert nincsenek feleslegesen hosszú 3 órás utazások.

Nyáron, július 11-én kezdtük a háromszor 7 hetes periodizációs időszakunkat. Nehéz volt az eleje, mert a sok nyaralás miatt legtöbbször csak 10-11 játékos volt edzésen, így nehezebb volt legalább a csapatrészeket összerakni, de akik jelen voltak azok mindig fogékonyak voltak az új impulzusokra.

⚽️ Az iskolakezdéssel a betegségek kerültek előtérbe emiatt voltak hiányzások, ami a bajnokság első körében éreztette hatását. Játékunkban a klub tradíciói és az alapelveink is visszatükröződtek, remek meccseket játszottunk és az edzéslátogatottság is kimagasló lett októberre.

A bajnokság második körében veretlen lett a csapat: öt győzelem mellett egy döntetlen volt a mérleg. Sok kiemelkedő teljesítmény volt az ősszel, több játékosban nagy potenciált látok a jövőre nézve, remélem a fejlődésük töretlen lesz. Ezen leszünk a kollégákkal!

Szeretném megköszönni az egész éves munkáját a stábtagoknak:

Pawelec Krisztofer, Katona Károly asszisztensedzőknek, Forró Gyula, Beszterczei Attila erőnléti edzőknek, Szekér Pál kapusedzőnek, Szegleti Gergely gyógytornásznak, Árvai Dániel, Székely Ervin Coerver edzőknek.

Kellemes Ünnepeket, Hajrá Bányász!”

Nos, mit is mondhatnánk erre!

⚽️ Hajrá, Bányász!

⚽️????????⚽️

⚽️ A Csapat tagjai:

Szotyori-Nagy Zalán, Németh Zalán, Harangozó Lénárd, Mayer Donát, Ligacs Benett, Sas Dominik, Török Zsolt, Kovács Noel, Kovács Bence, Kalics Márkó, Gajzágó Szabolcs, Jenei Marcell, Uray Bence, Vízvári Joel, Fodor Bercel, Magyar Máté