tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

BIZTATÓ SZEZONKEZDET A FEDETTPÁLYÁS VERSENYEKEN

image_6483441-8.jpg

Nyíregyházán, az atlétikai centrumban rendezték meg a fedettpályás felnőtt nyílt felkészülési versenyeket, amelyeken a TSC Geotech versenyzői kiemelkedően szerepeltek.

A távolugrók versenyében Lesti Diána január 16-án 6,30 méterrel első lett, míg Áts Viktória 5,72-vel a második helyen végzett. Salamon András hatvan méter síkfutásban 7,18 másodperces idővel a kilencedik helyen zárt.

Január 23-án ugyancsak Nyíregyházán Lesti Diána 6,35 méteres ugrással az első, Rózsahegyi Bori 5,94-es teljesítménnyel a második helyen végzett. Balázs Emese 5,02-vel az ötödik helyen zárt. A hármasugrásban induló Áts Viktória 12,84 méteres teljesítménnyel győzött!

A január 23-án Székesfehérváron, az ARAK fedettpályás atlétikai viadalán Gerics Roland 7,30 méterrel megnyerte a férfi távolugrók versenyét. A versenyzőket Dömötör Balázs, Henyecz László, Kiss Tibor és Petrovai József készítette fel.

“Az idény első versenyein biztató formát mutatnak a TSC Geotech atlétái. Az eredmények még biztatóbbak lehetnek, ha a versenybírók is a helyzet magaslatán állnak majd. A hétvégén magyobb létszámú tatabányai sportoló vesz részt a Bok csarnokban zajló Budapest bajnokságon, ahol bemutatkozik a szakosztály új igazolása, Molnár Janka is” – mondta el Salamon Zoltán vezetőedző.”

Gratulálunk!

Hajrá Bányász!