tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

KOMOLY SIKEREK ELŐTT ÁLLNAK ATLÉTÁINK!

Sala.jpg

ÉREMESÉLYEK A FELNŐTT MAGYAR BAJNOKSÁGON!

Az elmúlt hetek igenis bizakodóvá tehetik atlétikai szakosztályunk vezetését, az edzőket és a versenyzőket is. A távolugró lányok kiemelkedő sikerei, az ugyancsak ugró fiúk győzelmei, valamint a rövid- és középtávfutók időeredményei is azt mutatják: Salamon Zoltán vezetőedző és kollégái bízhatnak a sikeres szereplésben a Nyíregyházán rendezendő fedett pályás Bajnokság előtt.

Lesti Dia düsseldorfi ezüstérme, valamint Rózsahegyi Bori múlt heti győzelme izgalmas távolugró csatát ígér, de Áts Viki, Salamon Andris és Gerics Roland is érmekért ugrik majd. Ugyancsak a dobogó a célja Molnár Jankának, aki 200 és 400 méteren fut majd. Salamon Zoltán szerint a fiatalok is felvillanthatják tehetségüket a felnőttek mezőnyében.

Indulóink a versenyen:Molnár Janka – 200 m, 400 m síkfutásLesti Dia, Rózsahegyi Bori – távolugrásSalamon András – távolugrásGerics Roland – távolugrásÁts Viki – hármasugrásMayer Zsombor 800 m síkfutásÁrvai Róbert 1500 m, 3000 m síkfutásSzabó Benjámin 3000 m síkfutásNagy Nóra 3000 m síkfutásBagdány Tomasz gyaloglásPfiszterer Dorina 60 m síkfutásPénzes Júlia magasugrás