tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

SZÉP SIKEREK A JÓ SZERENCSÉT GEOTECH ATLÉTIKAI SZENIOR OB-N

279010739_1034352040818749_7529940813373473252_n-e1650893583301.jpg

HOFFER JÓZSEF NYERTE A NYELESLABDA DOBÓSZÁMOT!

A vasárnapi, előbb hűvös, szeles, majd szépen kitisztuló időben rendezték meg szenior atlétáink azt az Országos Bajnokságot, amelyen a veterán atléták szálltak harcba a helyezésekért. Ezek eléréséhez egészen komoly feladatokat kellett végrehajtaniuk. A programban a nyeleslabda hajítás mellett nyeles súly vetés, antik diszkosz vetés, speerorama és súly magasba hajítás is szerepelt.

A legfiatalabb versenyző nem volt húsz éves, míg a legidősebb betöltötte a nyolcvanötöt is. A TSC Geotech színeiben hárman versenyeztek: Babainé Sipos Erzsébet mellett a fő szervezők, Hoffer József és Szalai László is szert ragadott.

„Lehet, kicsit túlvállaltam magam, hiszen valamennyi versenyszámban elindultam, de arra büszke vagyok, hogy a nyeleslabda hajítás abszolút összetett versenyét sikerült megnyernem” – mondta el Hoffer József. Atlétáink rutinos edzője, Hofi és társai némileg elfáradtak a kiadós verseny végére, de összességében megállapítható, hogy valamennyien jól teljesítettek, és elégedetten zárhatták a Jó Szerencsét Geotech Szenior OB-t.

A versenyen részt vett a nyolcvannégy esztendős Mészáros Miklós, aki hajdan meghonosította és népszerűsítette a sportágat a térségben, és jelen volt a tavaly elhunyt veterán atléta, Gengeliczky László özvegye, aki rövid megemlékezés után Laci Bácsi kedvenc versenyszámának, az antik diszkoszvetésnek a győzteseit díjazta serlegekkel.

Különdíjasok:

Országos Bajnoki Versenyszámok

Összesített legjobb férfi és női versenyzője:

Kodácsi József – Zrínyi Honvéd

Talabérné Nedoba Judit – TAM-BAU (Tamási)

Turul Kupa Versenyszámok Összesített legjobb férfi és női versenyzője:

Hoffer József – TSC Geotech

Szőke Emília – TAM-BAU (Tamási)

Gengeliczky László Emlék Kupa Antik diszkoszvetés versenyszámban, legjobb férfi és női versenyző:

Birizdó László – TAM-BAU (Tamási)

Bódis Tímea – TAM-BAU (Tamási)

Gratulálunk Minden Versenyzőnek!

Hajrá, Bányász!

fotók: Tóth Levente