tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

11-BŐL 9! ÚJABB GYŐZELEM A FÉRFI TEKEBAJNOKSÁGBAN!

277754943_1020078945579392_1126842127011281978_n.jpg

TIHANYI PETIÉK BOMBA FORMÁBAN ZÁRJÁK A KÜZDELEMSOROZATOT

A múlt heti diadal után ismét győztek hazai pályán férfi tekézőink. Tihanyi Péter és társai ezúttal a Mosonszentmiklós együttesét győzték le a Teke Club-ban. Az alábbiakban Tihanyi Peti beszámolóját olvashatjátok:

“A teke NB II. Nyugati csoportjának 21. fordulójában lejátszott mérkőzésen az ugyancsak 20 pontos, 6. helyen álló Mosonszentmiklós SE (MESE) csapatát fogadtuk. Mai ellenfelünkkel “történelmileg” úgy alakult, hogy mindig szoros, izgalmas meccseket játszunk. Ma sem volt ez másként:

Az első sorban nem volt változás a múlt héthez képest, Kirschner Zoltán és Mohácsi Mátyás igyekezett minél nagyobb előnyt szerezni a folytatásra. Zoli magabiztos játékkal, végig vezetve szerzett fontos csapatpontot. Matyi az első pályán ott folytatta, ahol 1 hete abbahagyta, 150 feletti fával kezdett. A 3. pályán történt visszaesésnek köszönhetően, sajnos 2:2-es szettarány mellett, 2 fával kikapott. Első sor után 1:1 és 39 fa előnyünk volt.

A második sorban sorcsere volt, most Valusek Balázs és Schvarcz Dániel ragadott golyót. Balázs ma nem bírt az ellenfél egyik legjobban teljesítő játékosával, és szépen hajrázva kozmetikázott kicsit a vereségén. Dani ellenben a múlt heti pihenő után megint nagy csatát vívott a MESE fiataljaival. Újabb remek eredménye ismét csapatpontot jelentett a TSC-nek. Bravó, Dani, csak így tovább!! 2 sor után 2:2 és 25 fa előny. Mi ez, ha nem szoros meccs?

A záró pároknál a tavasszal már mondhatni megszokott duó: Vános Lajos és Tihanyi Peti igyekezte kiharcolni a győzelmet. A végig lelkesen szurkoló publikum hangos bíztatása közben ez szerencsére sikerült is. Lala ma ismét odatette magát, bizonyítva, hogy múlt heti eredménye csak kisiklás volt. Peti pedig a szabályok faramuciságának köszönhetően kevesebb fával, de 3:1-es szettaránnyal hozta a 4. csapatpontot. Tavasszal itthon megszokott koncentrált játéka ma nagyon kellett, hiszen sz egyik szettet 1, a másikat 2 fával nyerte a mérkőzés legjobbja ellen.

A végeredmény: 6:2 a mi javunkra, ami a végső összevetésnél még érdekes lehet, hiszen idegenben 5:3-ra kaptunk ki.

A csapat minden tagja csak dícséretet érdemel a mai mérkőzésen nyújtott játékáért. Ismét megmutattuk, hogy milyen nagyon tudunk egymásért, a TSC-ért küzdeni. Pontosan ugyannyi fát döntöttünk le ma, mint 1 héttel ezelőtt, 3301-et. Mai eredményünk azt is jelenti, hogy a 11 hazai mérkőzésünkből 9-et sikerült megnyerni.

Köszönjük szépen a bíztatást ma is lelkes közönségünknek! Nagy öröm volt ma, hogy Illek Csaba van már olyan erőben, hogy térdműtétje után először személyesen is ott tudott lenni velünk újra a csarnokban! További sok erőt a teljes gyógyuláshoz, Csabi!

Jövő héten Máriakálnokon, Golden TC-s barátainknál veszünk búcsút a bajnokságtól. Ígérjük, igyekezni fogunk ott is!

Hajrá TSC, jó szerencsét!”

Eredmény:

TATABÁNYAI SC – MOSONSZENTMIKLÓS 6-2 (3301-3236)

Játékosaink eredményei: Tihanyi Péter 572, Kirschner Zoltán 559, Vámos Lajos 559, Valusek Balázs 554, Mohácsi Mátyás 541, Schvarcz Dániel 516