tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

ARANYVASÁRNAP!!!

2024_0526_vivo_lanyok-01.jpg

A TSC női párbajtőrvívó csapata a Magyar Bajnokságot, az Opus Tigáz Tatabánya a labdarúgó NB III. észak-nyugati csoportját nyerte meg vasárnap

Hatalmas sikert arattak a Tatabányai Sport Club párbajtőrvívói a fővárosban rendezett Magyar Bajnokságon. Muhari Eszter szombati, egyéni aranyérme után vasárnap a Muhari Eszter, Gnám Tamara, Salamon Réka, Turai Gréta összetételű csapat a döntőben az MTK együttesét legyőzve lett ismét magyar bajnok! A csapat tagjainak edzői: Plásztán Attila, László István és Kovács László.

A férfiak mezőnyében hatalmas meglepetést okozott a Tatabányai Sport Club csapata, amely a nyolcaddöntőben a sokszoros bajnok, felnőtt és korosztályos világ- és Európa-bajnokokkal felálló Honvéd gárdáját verte 45-41-re.

Végül a Kovács Gergely, Josef Mahringer, Tamás József, Szarvas József összetételű egység a VasasII. elleni győzelemmel a bronzérmet szerezte meg!

A Tatabányai Sport Club Muhari Eszter egyéni aranyával, illetve a csapatban elért bajnoki címmel, valamint Réka és a fiúk bronzával a legeredményesebb vidéki csapatnak minősült.

Kora estére az is eldőlt, hogy a Szombathelyen szereplő Opus Tigáz Tatabánya labdarúgó csapata is a bajnoki cím boldog tulajdonosa lett. A Bányász csapata számos szurkolója jelenlétében, Árvai Dániel az 58. szerzett góljával 1-0-ra győzött a Haladás otthonában.

A csapat tagjai és a szurkolók fergeteges hangulatú ünnepséget rendeztek a Hali stadionjában. Az Opus Tigáz Tatabánya oldalán részletes beszámolókat, nyilatkozatokat, fotókat és videókat találtok!

Gratulálunk Bajnokainknak!

Hajrá, Bányász!

#TscVívás

#TscLabdarúgás

2024_0526_vivo_fiuk_01.jpg
2024_0526_opus_bajnok_08.jpg