tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Lesti Dia a negyedik helyen végzett a Dubaiban rendezett bronz versenyen

2024_0505_lesti_dia_01_vagott.jpg

A TSC távolugrója 651 centiméterre repült

Újabb rangos versenyen szerepelhetett Lesti Dia. A Tatabányai Sport Club távolugrónője a Dubaiban megrendezett eseményen vehetett részt.

A helyszín mellett a "személyzet" egy része sem lehetett ismeretlen Lesti Dia és Edzője, Dömötör Balázs számára, hiszen itt dolgozik Margl Tamás, a Tatabányai Sport Club egykori olimpikonja, aki a Bányász távolugrójaként ott lehetett az athéni olimpián. Nem mellesleg Dömötör Balázzsal együtt edzett a TSC atlétikai szakosztályában.

Dia jól versenyzett a bronz minősítésű eseményen, amely egy óra késéssel kezdődött. A TSC atlétája 651 centiméterrel a negyedik helyen zárt, ami ígéretes az olimpia évében zajló felkészülés ezen szakaszában

"Elégedett vagyok az eredménnyel, úgy gondolom, ez egy jó szezonkezdés, és jó előjel a folytatással kapcsolatban.

A női távolugrás versenyszáma nagyjából egy órás csúszással kezdődött, de erre jól tudtunk reagálni.

Még nem könnyítettünk az edzéseken, és a következő hét is a szezonra való felkészüléssel folytatódik, ezt követően fogunk élesíteni a versenyekre.

Legközelebb május 17-én versenyzem Ausztriában.

A Tatabányai Sport Club és a Motor Classic Kft. támogatásának köszönhetően edzőm, Döme is ott tudott lenni Dubaiban, ezt ezúton is köszönöm!" - mondta el a vasárnap hazatért Lesti Dia, akinek - Edzőjével együtt - gratulálunk!

Hajrá, Bányász!

#TscAtlétika