tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Nagy segítség - pár percnyi munkával

2.jpg

A személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával úgy tud segíteni, hogy az Önnek semmibe nem kerül. Ha az adó 1%-áról nem rendelkezik 2024. MÁJUS 21-IG, elvész a támogatás lehetősége.

Tisztelt Adófizető!

A személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával úgy tud segíteni, hogy az Önnek semmibe nem kerül. Ha az adó 1%-áról nem rendelkezik 2024. MÁJUS 21-IG, elvész a támogatás lehetősége.

A Tatabányai Sport Club a személyi jövedelemadóból felajánlott összeget a sportolók edzéskörülményeinek fejlesztésére, a sportklub területén közösségi terek kialakítására használja fel. Célunk, hogy az itt sportoló közel 1500 fiatal számára a TSC több legyen, mint az edzések helyszíne: egy közösség, barátok, család. A Klub, ahol siker várja.

A “TSC-s” sportolók városunk büszkeségei, mi pedig rendületlenül azon dolgozunk, hogy valamennyien büszkén viseljék a TSC színeit. Támogassa törekvésünket és legyen részese sikereinknek!

A Tatabányai Sport Club adószáma: 19890555-2-11

A rendelkezés menete az adóbevallások elkészítésének módja alapján:

1. A NAV KÉSZÍTI ADÓBEVALLÁSÁT?

Ha van ügyfélkapuja, a NAV eszja oldalán online is rendelkezhet az 1%-ról, néhány kattintással, 2024. május 21-ig.

Ha nincs ügyfélkapuja, töltse ki a 23EGYSZA nyomtatványt, és 2024. május 21-ig postázza el a területileg illetékes NAV-nak.

Az adóbevallás-tervezet online javítása közben is van lehetősége az 1%-ról rendelkezni.

2. EGYÉNI VÁLLALKOZÓ?

Könyvelőjén keresztül 2024.május 21-ig van lehetősége eljuttatni nyilatkozatát a 23EGYSZA nyomtatványon ügyfélkapun keresztül, elektronikusan, vagy postai úton a területileg illetékes NAV-nak.

3. SAJÁT MAGA KÉSZÍTÍ ADÓBEVALLÁSÁT?

Elektronikusan rendelkezhet a 23SZJA adóbevallás részét képező, önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 23EGYSZA jelű önálló nyomtatványon.

Akár elektronikusan, akár postai úton, önállóan megküldheti a területileg illetékes NAV-nak 2024. május 21-ig.

Köszönjük támogatását!