tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

P. Nagy László

2023_1216_orokos_tag_p_nagy_laszlo_01.jpg

P. Nagy László 1976-ban igazolt a Tatabányai Bányász Együttesébe, amelyben tizennégy éven át játszott és az egyik legsikeresebb tatabányai játékos lett. Jelenleg a TSC utánpótlásának szakértőjeként dolgozik a Klubnál.

P. Nagy László kétszer lehetett bajnoki ezüst- és bronzérmes a Tatabányai Bányász Csapatával. A klubhűség egyik megtestesítője 359 NB I-es bajnoki mérkőzésen szerepelt és 50 gólt szerzett. Az aktív labdarúgást 1990-ben fejezte be. Aktív pályafutása során csakis a Tatabányai Bányász SC Csapatában futballozott az első osztályban!

Legnagyobb sikerei közé írhatjuk a Real Madrid elleni győztes mérkőzést, de számos nemzetközi és hazai rangadón fontos szerepet töltött be a Bányász Csapatában. Rendkívüli gyorsaságát gólokkal, gólpasszokkal kamatoztatta.

1990-es visszavonulása után edzőként dolgozott a Klubnál. Többször ülhetett Vezetőedzőként a felnőtt Csapat kispadján, ahol több alkalommal pályaedzőként is segítette az aktuális vezetőedzők munkáját.

Jelenleg a TSC Tehetségközpontjának szakértője, aki minden nap lent van a pályákon, és figyelmesen segíti a fiatal labdarúgók fejlődését.