Női kézilabda

Óriási siker az országos döntőben - bronzérmesek a tatabányai lányok

2017. június 2-3-4. Tököl-Szigetszentmiklós

Több, mint 260 csapat nevezett a leány kézilabdázók 2016/17. évi  országos gyermekbajnokság U-11  kategóriájában, amelynek már ősszel megkezdődtek a megyei küzdelmei, ahol a TSC-Dózsa csapata veretlenül az első helyen végzett.

Következtek a régiós mérkőzések, ahol a az NB I-es Székesfehérvár csapatát maga mögé utasítva szintén első helyen végeztek a tatabányai lányok.

Ismét győzelem!

NŐI-KÉZILABDA

A tavaszi szezonban eddig minden mérkőzését megnyerte a TSC felnőtt és junior női-kézilabda csapata.

A hétvégén a Kinizsi TK vendégeként a csömöri sportcsarnokban léptek pályára a lányok.

Az őszi mérkőzésre visszagondolva ki-ki mérkőzésre számított a szakvezetés, a csapat viszont bizonyította, hogy kitartásban és fegyelmezettségben is élen jár és a mérkőzést mindvégig uralva 8 gólos győzelmet aratott.

A végeredmény: Kinizsi TK  - Tatabányai SC 29:37

Címkék

Győzelemmel rajtoltak a női kézilabdázók

A Solymári SC otthonában játszotta a TSC felnőtt és junior női kézilabda csapata a tavaszi szezon első mérkőzését.

Először a juniorok léptek pályára, akik jól összpontosítva, nagyarányú győzelmet arattak és a mérkőzés befejezésekor 19:30 állást mutatott az eredményjelző.

A 1400 órakor kezdődő felnőtt mérkőzés előtti taktikai megbeszélés utolsó mondata a következőképpen hangzott: GYŐZNI JÖTTÜNK! Ebben a szellemben játszottak a lányok mindvégig és egymást jól kiegészítve a mérkőzés minden pillanatában uralták a játékot. A végelszámolásnál 2 gólos győzelemmel (26:28) zárt a csapat és megtartotta előkelő harmadik helyezését a tabellán.

Gratulálunk mindkét együttesnek!