TSC-Geotech nyílt, fedettpályás magasugróverseny

Tégi Benjámin, Kovács Eszter

A TSC-Geotech Atlétikai szakosztálya hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az új ugrócsarnokban az első magasugróversenyét.

Az időpont elsősorban az országos elithez tartozó magasugrók edzői javaslatára került kiválasztásra. Sajnos ennek ellenére sem volt ideális, mert a legjobb magasugrók kisebb sérüléssel bajlódva a fedettpályás EB előtt nem kockáztatták meg a komolyabb sérülés lehetőségét, így ezért, valamint a külföldi versenyzők visszalépései miatt kisebb létszámú versenyzővel került megrendezésre a verseny.

A szép számú közönség ezzel együtt is hangulatos és sikeres versenyt élvezhetett, a női és férfi versenyzőknél egyaránt.
Különösen a férfiak vetélkedésében voltak kiemelkedő eredmények, köszönhető a tatabányai Tégi Benjaminnak, aki 202 cm-es eredménnyel örvendeztette meg a szurkolótábort és edzőjét Kovács Esztert.

A szervezőbizottság mindent elkövetett a színvonalas verseny megrendezéséhez, amellyel a szakemberek és a sportági szakszövetségi képviselői is méltán lehettek elégedettek.

A tatabányai versenyzők közül Áts Viktória és Tégi Benjamin ezen a versenyen felmérhette a hétvégén megrendezésre kerülő országos ifjúsági bajnokság előtt a jelenlegi lehetőségeit, amelyek bizakodásra adnak okot edzőiknek is.

Felkészítő edzők: Kovács Eszter, Henyecz László