tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

A SOSZ konferenciáján járt Sámuel Botond

2023_1109_sosz_samuel_botond_01.jpg

A TSC ügyvezető elnöke büszkén számolhatott be a Klub eredményeiről

A Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) soron következő, “Sportvezetői akadémia” című konferenciasorozatát a Sportegyesületi szabadidősport megújulása témájában szervezte.

Az eseményre meghívást kapott Sámuel Botond, a Tatabányai Sport Club ügyvezető elnöke, aki a SOSZ elnökségi tagjaként házigazdaként is részt vett a tanácskozáson. Az ügyvezető elnök a közelmúlt nagysikerű TSC családi nap rendezvényéről tartott előadást.

Bevezetőjében bemutatta a Tatabányai Sport Club közelmúltban jelentősen átalakult szervezetét, illetve büszkén említette az itt sportolók által elért kimagasló eredményeket.

“Sajnos az időkeret nem tette lehetővé, hogy egyesületünk egyik legnagyobb eseményéről, a TSC családi napról minden részletre kiterjedően beszámoljak. Igyekeztem a klub bemutatása mellett a számunkra nagyon fontos tradíciókat is megemlíteni, és a TSC családi nap programjaiból a legfontosabbakat felsorolni. Öröm számunkra, hogy a Sportoló Nemzet programsorozathoz csatlakozva szervezhettük a rendezvényt” - mondta az elnök.

A Sportok Háza tanácstermében összegyűlt sportvezetők az egész napos előadás-sorozat végeztével megállapodtak abban, hogy a SOSZ közreműködésével minden tagegyesület részére elérhetővé teszik az elhangzott szabadidős gyakorlatokat és biztosítják a kapcsolatfelvételt az érdeklődőknek.

2023_1109_sosz_samuel_botond_02.jpg
2023_1109_sosz_samuel_botond_03.jpg